Jeugd vv Twenthe krijgt looptraining AV Goor

Twenthe Goor en AV Goor slaan de handen ineen. De jongste jeugd van de voetbalvereniging wordt namelijk onderworpen aan looptrainingen door de experts uit de lokale atletiek. Tijdens de wekelijkse trainingen van de JO8 tot en met JO10 zal Tom Wouda de clinics verzorgen en begeleiden. De pilot van AV Goor en vv Twenthe duurt minimaal tot het einde van het seizoen.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Open trainingsavonden AV Goor18 mei 2015 Open trainingsavonden AV Goor Vanaf vanavond is het weer mogelijk om gratis en vrijblijvend mee te doen met de open trainingen van de Goorse atletiekvereniging AV Goor. Elke maandag en woensdag zijn er clinics tot en […]
  • AV Goor start nieuwe hardloopclinic op 6 januari1 januari 2020 AV Goor start nieuwe hardloopclinic op 6 januari Met de start van het nieuwe jaar gaat ook weer een nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor '75. Die begint aanstaande maandag 6 januari om 18.30 uur. In dertien weken tijd wordt […]
  • Start to run bij AV Goor voor beginnende en gevorderde hardlopers13 december 2016 Start to run bij AV Goor voor beginnende en gevorderde hardlopers Beginnen met hardlopen of een stap maken naar een langere afstand? De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 wil graag inspelen op de behoefte die bij steeds meer mensen leeft. Want […]
  • Nieuwe hardloopclinic bij AV Goor6 januari 2015 Nieuwe hardloopclinic bij AV Goor Komende maandag start AV Goor '75 met een nieuwe hardloopclinic. De trainingen zijn afgestemd op het eigen niveau van de loper en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Aan […]