Caroly met Bigband in de sporthal

Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- en zondag 22 maart de nieuwste acts muzikaal begeleiden. Tijdens ‘CAROLY goes BIG’ zijn 40 jonge Goorse circusartiesten in diverse circus-acts in de sporthal die voor deze gelegenheid is omgeturnd tot een circuspiste. Kaarten voor de shows onder leiding van Carla du Plessis op zaterdag 21 maart om 19:00 uur en op zondag 22 maart om 10:30 uur en 15:00 uur, kunnen gereserveerd worden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • Goors jeugdcircus geplaatst voor finale ‘Circus got talent’20 juni 2017 Goors jeugdcircus geplaatst voor finale ‘Circus got talent’ Het Goorse jeugdcircus Caroly is geselecteerd voor de finale van de prestigieuze landelijke wedstrijd 'Circus got talent' voor circustalenten van 8 tot 18 jaar. Caroly is één van de acht […]
  • Vuurdoop nieuwe show Caroly UPDATE12 maart 2020 Vuurdoop nieuwe show Caroly UPDATE De circusartiesten van Caroly komen volgend weeknd met hun nieuwe show ten tonele. Plaats van handeling is als vertrouwd sporthal De Mossendam. De kaartverkoop voor het evenement is reeds […]