GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby

De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde klasse E, Daarlerveen, al zou de forse regenval van de afgelopen dagen in dat opzicht wel roet in het eten kunnen gooien want in het dorp onder de rook van Vriezenveen ligt geen kunstgrasveld. Hector speelt morgen thuis tegen BSC/Unisson dat drie punten minder heeft dan de groen witten. Een belangrijk duel dus want bij winst kan Hector afstand nemen van de onderste regionen. Dat geldt ook voor vv Twenthe dat vorige week goed speelde en thuis koploper UDI op 3-3 hield. Morgen komt de nummer 3 van de ranglijst, Sportclub Markelo, naar Goor voor een Hofderby op ’t Piepwillem. Twenthe is 12e met 14 punten uit 16 duels en zit dus nog steeds in acuut degradatiegevaar. De duels van Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse25 september 2021 Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse De eerste teams van de Goorse voetbalclubs beginnen dit weekeinde aan de nieuwe competitie na een lange voetballoze coronaperiode en een aantal bekerduels. GFC gaat vanmiddag voor het […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]