GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby

De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde klasse E, Daarlerveen, al zou de forse regenval van de afgelopen dagen in dat opzicht wel roet in het eten kunnen gooien want in het dorp onder de rook van Vriezenveen ligt geen kunstgrasveld. Hector speelt morgen thuis tegen BSC/Unisson dat drie punten minder heeft dan de groen witten. Een belangrijk duel dus want bij winst kan Hector afstand nemen van de onderste regionen. Dat geldt ook voor vv Twenthe dat vorige week goed speelde en thuis koploper UDI op 3-3 hield. Morgen komt de nummer 3 van de ranglijst, Sportclub Markelo, naar Goor voor een Hofderby op ’t Piepwillem. Twenthe is 12e met 14 punten uit 16 duels en zit dus nog steeds in acuut degradatiegevaar. De duels van Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.