GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby

De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde klasse E, Daarlerveen, al zou de forse regenval van de afgelopen dagen in dat opzicht wel roet in het eten kunnen gooien want in het dorp onder de rook van Vriezenveen ligt geen kunstgrasveld. Hector speelt morgen thuis tegen BSC/Unisson dat drie punten minder heeft dan de groen witten. Een belangrijk duel dus want bij winst kan Hector afstand nemen van de onderste regionen. Dat geldt ook voor vv Twenthe dat vorige week goed speelde en thuis koploper UDI op 3-3 hield. Morgen komt de nummer 3 van de ranglijst, Sportclub Markelo, naar Goor voor een Hofderby op ’t Piepwillem. Twenthe is 12e met 14 punten uit 16 duels en zit dus nog steeds in acuut degradatiegevaar. De duels van Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC treft hekkensluiter, Twenthe ontvangt koploper en Hector thuis tegen Neede (UPDATE)29 februari 2020 GFC treft hekkensluiter, Twenthe ontvangt koploper en Hector thuis tegen Neede (UPDATE) De eerste teams van de drie Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde alledrie een thuiswedstrijd. Vanmiddag treft GFC vanaf 14:30 uur, in de zaterdag vierde klasse E de hekkensluiter, […]