Goors mediabureau partner van groot Amerikaans fietsmerk

Het Goorse mediabedrijf WillMedia, dat is gevestigd in het ‘oude gemeentehuis’ aan de Diepenheimseweg, gaat in Europa alle media-uitingen verzorgen voor het grote Amerikaanse fietsmerk Specialized. Specialized Bicycle Components is een constructeur van fietsen en fietsonderdelen gevestigd in Morgan Hill, Californië. Meervoudig wereldkampioen wielrennen Peter Sagan rijdt ook op materiaal van dit bedrijf. WillMedia, van eigenaar Will Bosch, gaat allereerst de nieuwe e-bikes van het merk introduceren in Europa, waarvoor in Nederland als eerste campagne wordt gevoerd met onder meer een radiocommercial die is ingesproken door de bekende DJ, acteur en zanger Eric Corton.

Gerelateerde berichten

  • Eric Corton als eerste vastgelegd voor nieuwe theaterseizoen3 maart 2017 Eric Corton als eerste vastgelegd voor nieuwe theaterseizoen AActeur en presentator Eric Corton is de eerste die door De Reggehof is vastgelegd voor het nieuwe theaterseizoen 2017/2018. Hij komt op 20 januari met de solovoorstelling 'Ma', gebaseerd […]
  • Goorse Merel (19) start videobedrijf14 augustus 2018 Goorse Merel (19) start videobedrijf De Goorse Merel Lugtmeier is haar eigen bedrijf gestart genaamd ME producties. Ze zal voor zowel consumenten als voor bedrijven filmpjes gaan maken. "Het kan van alles zijn", vertelt Merel […]
  • Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens4 maart 2020 Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens De oud-Goorse Romy Aikema opent komende week in het Utrechtse Leidsche Rijn een atelier waar ze verzwaringsdekens maakt. Het begon als een noodzakelijke oplossing voor haar gehandicapte […]
  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice dé auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]
  • Met de Goody Bag door Goor…5 oktober 2016 Met de Goody Bag door Goor… Een bijzondere actie van de Goorse winkeliers, komende zaterdag in het stadshart. Dan worden er zo'n 200 zogenoemde Goody Bags uitgedeeld die goed gevuld kan worden. Dat kan bij circa 40 […]