GFC laat in slotfase punten liggen bij koploper Daarlerveen: 3-3

Na 90 minuten en maar liefst 9 minuten blessuretijd stond er 3-3 op het scorebord in Daarlerveen. En daar was GFC het minst tevreden mee want die Goorse ploeg voelde zich benadeeld door een dubieuze rode kaart van topschutter Tim Wassink én leidde tot 10 minuten voor tijd nog met 1-3 tegen de koploper in de vierde E van het zaterdag-amateurvoetbal.

Na vier minuten wedstrijd nam de thuisploeg de leiding door een treffer van Bram Visser maar GFC kwam na een dik half uur langszij toen Daan Zwierink binnen kopte na een vrije trap van Simon Ruumpol. 1-1 was ook de ruststand. Na de thee ging GFC brutaal op jacht naar de voorsprong en werd na een uur beloond. Een goede pass van Thijs Moormann bereikte Tim Wassink die de 1-2 aan kon tekenen. Tien minuten later maakte Collin Mensink de 1-3 en leek de buit binnen voor de ploeg van trainer Romano Lammertink. Maar vlak na die treffer moest Tim Wassink met rood van het veld. Een tackle op de bal waarbij hij zijn tegenstander raakte werd door de scheidsrechter beoordeeld als hard charge waarna hij kon inrukken.

Daarna rook de thuisploeg weer dat er nog wat in zat en ging op jacht naar de aansluitingstreffer. Die viel in de 82e minuut en Jeffrey Wesselink was de doelpuntenmaker. Twee minuten later schoot hij ook de gelijkmaker binnen. Daarna ging de thuisploeg door voor de volle winst maar scoorde niet meer zodat na 99 minuten voetbal de puntendeling een feit was.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]