Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo

Twenthe heeft het hoopvolle spel van vorige week, toen met 3-3 werd gelijk gespeeld tegen koploper UDI, vandaag geen vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd tegen Sportclub Markelo een kansloze 0-4 nederlaag geleden. Bij rust was het 0-1. Na tien minuten schoot Lars Brincate een vrije trap binnen namens de bezoekers die de bovenliggende partij waren en vlak voor rust nog twee goede kansen kregen op de 2-0 maar de paal stond een treffer twee keer in de weg.

In de tweede helft had Twenthe nog minder in te brengen en werd het na zeven minuten 0-2 toen Mickey Slotman binnen kon schieten op aangeven van Robin Wagenaar. Na een uur voetbal werd het 0-3 door Steven Bloemen en tien mi8nuten voor tijd tekende Mickey Slotman met zijn tweede van de middag voor het slotakkoord en de 0-4. Twenthe blijft daardoor in acuut degradatie-gevaar en moet nog alle zeilen bij zetten om dat te voorkomen.