Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo

Twenthe heeft het hoopvolle spel van vorige week, toen met 3-3 werd gelijk gespeeld tegen koploper UDI, vandaag geen vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd tegen Sportclub Markelo een kansloze 0-4 nederlaag geleden. Bij rust was het 0-1. Na tien minuten schoot Lars Brincate een vrije trap binnen namens de bezoekers die de bovenliggende partij waren en vlak voor rust nog twee goede kansen kregen op de 2-0 maar de paal stond een treffer twee keer in de weg.

In de tweede helft had Twenthe nog minder in te brengen en werd het na zeven minuten 0-2 toen Mickey Slotman binnen kon schieten op aangeven van Robin Wagenaar. Na een uur voetbal werd het 0-3 door Steven Bloemen en tien mi8nuten voor tijd tekende Mickey Slotman met zijn tweede van de middag voor het slotakkoord en de 0-4. Twenthe blijft daardoor in acuut degradatie-gevaar en moet nog alle zeilen bij zetten om dat te voorkomen.

Gerelateerde berichten

  • Hector geen partij voor Sportclub Markelo4 oktober 2020 Hector geen partij voor Sportclub Markelo De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe boekt eerste seizoenszege3 november 2019 Twenthe boekt eerste seizoenszege Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen24 november 2019 Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark 't Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal […]