Hector speelt gelijk tegen BSC Unisson

Hector heeft na drie nederlagen in de vierde klasse B weer een punt gehaald in de strijd tegen degradatie. Op eigen veld werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen BSC Unisson uit Boekelo. In een gelijk opgaande eerste helft waren er niet veel mogelijkheden voor beide ploegen en dat beeld was er ook in de tweede helft.

De wedstrijd werd na een uur voetbal ontsierd door een grove charge op de jonge Raoul Jimenez van Hector die de Boekelose dader terechte rode kaart opleverde. Daarna ging Hector nog wel voor de winst en kreeg het een grote kans in de persoon van Joeri Wenderman maar die kwam niet to scoren. Toch kan trainer Mark Dijkstra wel leven met het gelijke spel en het punt. “Op basis van het laatste kwart van de wedstrijd hadden we kunnen winnen maar over de hele wedstrijd gezien was het wel terecht. Bovendien blijven we nu drie punten os van BSC Unisson en dat is ook wat waard.”

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Derde nederlaag op rij voor Hector1 maart 2020 Derde nederlaag op rij voor Hector Hector verloor vandaag op eigen veld nipt met 0-1 van Sportclub Neede. Het was de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Tegen subtopper Neede werd het na een […]
  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg12 maart 2017 Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in […]
  • Hector onderuit in Boekelo29 september 2019 Hector onderuit in Boekelo Na de puntendeling van vorige week tegen VIOS Beltrum kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken in Boekelo. Het uitduel tegen BSC/Unisson werd met 3-1 verloren. Na een gelijk […]