Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen

Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café’s in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival waarbij het de bedoeling is dat bezoekers middels een passe partout alle kroegen aandoen middels het treintje Bello dat door Goor zal rijden. Het evenement is georganiseerd door het nieuwe GYG Entertainment en komt uit de koker van gitarist Ferry Limaheluw, oud muziekdocent bij de muziekschool. Naast de bands die in de café’s spelen zullen er ook acht solo-artiesten van kroeg naar kroeg trekken die avond. De line-up zal later via deze site bekend worden gemaakt. Een passe partout is voor €15 verkrijgbaar in de voorverkoop bij AH Brandenbarg, Jumbo Leussink, Primera De Bandijk en de deelnemende café’s. Dat zijn De Ster, Café Buddy’s, De Bebsel, De Tapperij, Grand Café De Zon, Bar Bistro d’Olde Smidse, Café Johny’s en Café Spek. Daarvoor is er een toegangsbewijs voor het treintje en een gratis versnapering in elke deelnemende kroeg.

Gerelateerde berichten

  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Kleurrijk in de Hof wellicht in najaar, Springtime-festival naar volgend jaar26 maart 2020 Kleurrijk in de Hof wellicht in najaar, Springtime-festival naar volgend jaar Het jaarlijkse multi-culturele evenement Kleurrijk in de Hof, dat op 13 juni aanstaande weer zou worden gehouden op het Schoolfeestplein, gaat vanwege de Corona-crisis niet door. De […]
  • Entertainmentbureau GYG in pand Smederij3 november 2019 Entertainmentbureau GYG in pand Smederij Aan de Smederij, in het Goorse centrum naast Bar Bistro d’Olde Smidse, zal op 30 november het nieuwe Goorse bedrijf GYG Entertainment worden geopend. GYG staat voor “Get Your Gig” en is […]
  • Goors Goud: Schoolfeestbier in Coronatijd…26 mei 2020 Goors Goud: Schoolfeestbier in Coronatijd… Er komt speciaal voor het laatste weekeinde van juni een speciale biersoort op de markt om tijdens de dagen, dat normaal het Schoolfeest gevierd wordt, te drinken. Het blonde bier met […]
  • Zingen voor moeders…10 mei 2020 Zingen voor moeders… Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de […]