Oud loco-burgemeester Bernard Braamhaar overleden

Afgelopen zondag is oud loco-burgemeester- en wethouder Bernard Braamhaar overleden. Hij was in deze functies actief voor de gemeente Goor van 1967 tot 1984. Daarnaast was hij lange tijd voorzitter van de gemeentelijke bibliotheek. Daar vierde hij in 1999 zijn 25-jarig jubileum en werd toen ook Koninklijk onderscheiden met de titel ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’. Bernard Braamhaar is 94 jaar geworden.

Gerelateerde berichten

  • Nel Broeks Ridder in de Orde van Oranje Nassau26 april 2018 Nel Broeks Ridder in de Orde van Oranje Nassau Nel Broeks was de enige Goorse die tijdens de lintjesregen van 2018 vandaag Koninklijk werd onderscheiden. Zij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De uit Den Haag […]
  • Theo Schouten stopt als burgemeester16 oktober 2017 Theo Schouten stopt als burgemeester Hij is de laatste burgemeester van de toenmalige gemeente Goor en is tegenwoordig de eerste burger van Oldenzaal maar niet lang meer want Theo Schouten stopt ermee. In juli loopt in de […]
  • Goorse ambtsketen in historisch museum11 november 2019 Goorse ambtsketen in historisch museum Een belangrijk museumstuk is toegevoegd aan de toch al rijke collectie van het Goors Historisch Museum. De ambtsketen van de voormalige gemeente Goor werd tijdens een bezoek van […]
  • Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs7 juni 2018 Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs In Goor is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Schreurs. De bekende Gorenaar overleed afgelopen zondag na een kort ziekbed. Schreurs was lange tijd directeur van de Gijminkschool […]
  • Volleybalnestor Kees Jansen overleden19 maart 2020 Volleybalnestor Kees Jansen overleden Hij was één van de meest iconische figuren in de vaderlandse volleybalwereld en trainde diverse topteams op zijn eigen karakteristieke wijze. Gorenaar Kees Jansen was tot voor kort nog […]