Veel Gorenaren op de bon op N347

Een groot aantal Goorse automobilisten kunnen deze dagen post verwachten van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Afgelopen vrijdag werd er namelijk intensief gecontroleerd op snelheid op de N347 tussen Goor en Rijssen (S15), een door Gorenaren veel gebruikte provinciale weg. De politie controleerde daar van 10:45 uur tot 16:30 uur en slingerde in totaal 239 automobilisten op de bon. Er waren in totaal bijna 2900 passanten. De hoogst gemeten snelheid was 129 kilometer per uur. Er mag daar maximaal 80 kilometer per uur gereden worden. De N347 is een van de favoriete plekken van de flitspolitie in Goor en omgeving die daar veelal controleert vanuit een zwarte bus.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door √©√©n van de mannen. De […]
  • Gorenaren extreem vaak op de bon geslingerd24 augustus 2015 Gorenaren extreem vaak op de bon geslingerd Goor staat in de landelijke top als het gaat om het aantal verkeersboetes per inwoner. Een onderzoek van de Volkskrant geeft aan dat er in en om het Twentse Haagje kwistig wordt bekeurd. […]
  • Bonnenregen in Goors centrum17 maart 2011 Bonnenregen in Goors centrum Vandaag was het weer raak in het Goorse stadshart. Zoals eerder aangekondigd¬†controleert de politie de komende tijd regelmatig in de Grotestraat en de Wijnkamp op langparkeerders. Vanaf […]
  • Politiecontrole bij tankstation Firezone11 december 2015 Politiecontrole bij tankstation Firezone Bij De Poste vond eerder op de avond een grote politiecontrole plaats. Bij tankstation Firezone controleerde de Hermandad automobilisten op snelheid, werden papieren gecontroleerd van […]
  • parkeerbon30 maart 2012 Weer bonnenregen in Goors centrum De parkeerwachters zijn er maar druk mee. Bijna elke vrijdag maken twee mannen in een blauwe jas een rondje door het Goorse centrum op zoek naar foutparkeerders. Vandaag was het weer raak. […]