Vuurdoop nieuwe show Caroly UPDATE

De circusartiesten van Caroly komen volgend weeknd met hun nieuwe show ten tonele. Plaats van handeling is als vertrouwd sporthal De Mossendam. De kaartverkoop voor het evenement is reeds gestart en dit kan via de website worden voltooid. Op zondag zijn er zelfs twee voorstellingen, waarbij als te doen gebruikelijk ook de Big Band van Apollo haar medewerking verleent.

UPDATE: In verband met de maatregelen die zijn getroffen door de uitbraak van het Corona-virus is ook deze voorstelling uitgesteld.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Jubileumvoorstelling Jeugdcircus Caroly5 november 2014 Jubileumvoorstelling Jeugdcircus Caroly Na de spectaculaire show Caroly Toones in 2013 komt Jeugdcircus Caroly deze maand weer terug in theater De Reggehof. Een speciale editie dit jaar, want Caroly bestaat vijftien jaar. Voor […]
  • Jeugdcircus Caroly blij met nieuwe poort25 september 2014 Jeugdcircus Caroly blij met nieuwe poort Jeugdcircus Caroly is sinds kort in het bezit van een nieuwe poort. De poort is mede dankzij een bijdrage van het Schoolfeestfonds tot stand gekomen. Jeugdcircus Caroly is dan ook blij met […]
  • Caroly met Bigband in de sporthal6 maart 2020 Caroly met Bigband in de sporthal Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- […]
  • Caroly steelt de show in Duinrell23 september 2018 Caroly steelt de show in Duinrell Caroly heeft gisteren met een wervelende show de harten gesloten op het Tina-festival op attractiepark Duinrell. Het Goorse Jeugdcircus gaf cachet aan het thema circus door als enige […]