Eerste lustrum voor Café Johnys

Feest in optima forma voor Café Johnys. De kroeg in het Goorse stadshart viert dit weekend het eerste lustrum. En dat laten uitbaters én fervent feestvierders Boulos Kourie en John Westerik logischerwijs niet stilletjes voorbijgaan. Morgenavond barst het los met de Goorse Avond, waar verscheidene lokale artiesten acte de présence geven. Zaterdagavond wordt het café omgedoopt tot Club Johnys en verzorgt de populaire Johnny 500 de muziek. Het jubileumweekend wordt zondag afgesloten met een receptie, waarvoor eenieder tussen 18.00 uur en 20.00 uur welkom is en wordt getrakteerd op een gratis hapje en drankje. Kaarten voor vrijdag en zaterdag zijn deze avonden nog aan de deur te koop, máár: vol is vol.  

Gerelateerde berichten

  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]
  • Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s3 september 2018 Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny's is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in […]
  • Veranderingen in Goorse Tourpoule23 juni 2015 Veranderingen in Goorse Tourpoule Wielerliefhebbers uit Goor en omstreken kijken al reikhalzend uit naar 4 juli. De Grand Départ van de Tour de France is dan in ons land, namelijk in Utrecht. In Goor wordt niet gestreden […]
  • John Westerik winnaar Patsboem vv Twenthe25 november 2020 John Westerik winnaar Patsboem vv Twenthe Het was een bijzondere algemene ledenvergadering voor de Tricolores. Tijdens het eerste digitale soebat in de historie van vv Twenthe werd gisteravond het bijzondere corona-jaar in […]
  • Johnys neemt De Buurman over14 maart 2020 Johnys neemt De Buurman over Café De Buurman in het Goorse centrum wordt vanaf 1 mei onderdeel van het naastgelegen Café Johnys. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de viering van het 5-jarig bestaan van Café […]