Corona: Evenementen en activiteiten gaan ook in Goor voorlopig niet door

De aanvullende maatregelen die vanmiddag door de regering en het RIVM zijn aangekondigd hebben in verband met de verspreiding van het Corona-virus hebben ook verregaande consequenties voor evenementen en activiteiten in en Goor. Evenementen met meer dan 100 personen mogen niet meer doorgaan. Daardoor gaat vanavond de voorstelling van Ronald Goedemondt en de film Maradona morgen en Gewoon Aans in De Reggehof niet door en gaat er ook een streep door de Sjoow-avonden bij De Bebsel. Ook de geplande NL Doet-activiteiten en sportwedstrijden in Goor zijn afgelast.

Microscopic view of coronavirus.

Gerelateerde berichten

  • Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona12 maart 2020 Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona Alhoewel het aantal Corona-besmettingen ook in Twente toeneemt heeft de gemeente Hof van Twente (nog) niet besloten om activiteiten en evenementen af te gelasten. Op de website van de […]
  • Bigband Festival definitief ‘afgeblazen’18 maart 2020 Bigband Festival definitief ‘afgeblazen’ Het Bigband Festival in het Goorse centrum gaat definitief niet door. De organisatie heeft vanwege de Coronacrisis en de huidige onzekere tijden besloten om het muzikale evenement op […]
  • Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam20 maart 2020 Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam Ieder jaar gaan heel wat Gorenaren op de fiets richting Ambt-Delden voor het Zomerfeest Wiene-Zeldam. Dat zal ditmaal echter niet zo zijn. Het feest, dat voor 8 tot en met 10 mei gepland […]
  • Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus14 maart 2020 Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus De kerkdiensten in de Petrus en Pauluskerk in Goor gaan tot 1 april allemaal niet door. Dit vanwege de uitbraak van het Corona-virus. Ook vormselvieringen en koorrepetities gaan voorlopig […]
  • Toch geen tuinconcert Stoevelaar27 maart 2020 Toch geen tuinconcert Stoevelaar Het tuinconcert dat de bekende zanger Jaman vanmiddag zou geven bij De Stoevelaar en De Wheehof gaat toch niet door. De directie van de zorginstelling durft het niet aan en heeft aan de […]