Corona: Evenementen en activiteiten gaan ook in Goor voorlopig niet door

De aanvullende maatregelen die vanmiddag door de regering en het RIVM zijn aangekondigd hebben in verband met de verspreiding van het Corona-virus hebben ook verregaande consequenties voor evenementen en activiteiten in en Goor. Evenementen met meer dan 100 personen mogen niet meer doorgaan. Daardoor gaat vanavond de voorstelling van Ronald Goedemondt en de film Maradona morgen en Gewoon Aans in De Reggehof niet door en gaat er ook een streep door de Sjoow-avonden bij De Bebsel. Ook de geplande NL Doet-activiteiten en sportwedstrijden in Goor zijn afgelast.

Microscopic view of coronavirus.

Gerelateerde berichten

  • Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona12 maart 2020 Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona Alhoewel het aantal Corona-besmettingen ook in Twente toeneemt heeft de gemeente Hof van Twente (nog) niet besloten om activiteiten en evenementen af te gelasten. Op de website van de […]
  • Bigband Festival definitief ‘afgeblazen’18 maart 2020 Bigband Festival definitief ‘afgeblazen’ Het Bigband Festival in het Goorse centrum gaat definitief niet door. De organisatie heeft vanwege de Coronacrisis en de huidige onzekere tijden besloten om het muzikale evenement op […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Nu vier Corona-doden in de Hof2 mei 2020 Nu vier Corona-doden in de Hof Er zijn tot op heden vier inwoners in de gemeente Hof van Twente overleden aan de gevolgen van het Corona-virus. Dit blijkt uit cijfers van het RIVM die zijn gepubliceerd door RTL Nieuws. […]
  • Goor locatie Coronatesten Twente28 mei 2020 Goor locatie Coronatesten Twente Het bedrijfspand aan de Kooimaten 2, op industrieterrein Zenkeldamshoek is vanaf komende week één van de twee testlocaties in Twente waar mensen zich kunnen laten testen op het […]