Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus

De kerkdiensten in de Petrus en Pauluskerk in Goor gaan tot 1 april allemaal niet door. Dit vanwege de uitbraak van het Corona-virus. Ook vormselvieringen en koorrepetities gaan voorlopig niet door in de katholieke parochie. Dopen en uitvaarten kunnen wel doorgang vinden maar dan in kleine kring én met in achtneming van fysieke afstand. In de Hofkerk gaan de vieringen wel door maar dan met niet meer dan 100 mensen. Ouderen en kwetsbare gemeenteleden wordt verzocht om niet te komen en de dienst via de kerkradio te volgen.

Gerelateerde berichten

  • Coronavirus: geen communie, wijwater en handen geven in de kerk29 februari 2020 Coronavirus: geen communie, wijwater en handen geven in de kerk De Goorse parochianen zullen voorlopig een wat andere kerkdienst mee maken in de Petrus en Pauluskerk dan anders. Dit door de uitbraak van het Corona-virus dat inmiddels Nederland heeft […]
  • Doordeweekse vieringen in Petrus en Pauluskerk per direct geschrapt6 oktober 2020 Doordeweekse vieringen in Petrus en Pauluskerk per direct geschrapt De Heilige Geest-parochie heeft alle doordeweekse vieringen in de Peterus en Pauluskerk in Goor per direct geschrapt. Gisteren werd besloten dat het aantal mensen dat bij een kerkdienst […]
  • Kerkdiensten in Petrus en Pauluskerk nog niet in het geding11 oktober 2019 Kerkdiensten in Petrus en Pauluskerk nog niet in het geding Het is niet de bedoeling om een andere bestemming te zoeken voor de Petrus en Pauluskerk. Er is binnen de Heilige Geest-parochie al een tijd een discussie gaande over de bestemming van de […]
  • Goorse gelovigen naar Lourdes23 februari 2015 Goorse gelovigen naar Lourdes Leden van de Goorse katholieke gemeenschap gaan begin mei op Pelgrimstocht naar Lourdes. De samenwerkende parochies in de regio met daarbij de Heilige Geest-Parochie sluiten zich aan bij […]
  • De katholieke kerk in in 1894…31 oktober 2021 De katholieke kerk in in 1894… In onze rubriek Oald Goor een prent van rooms-katholieke kerk in de Hengevelderstraat die is genomen aan het einde van de 19e eeuw. De Petrus en Paulus-kerk stamt uit 1832 en de eerste […]