Johnys neemt De Buurman over

Café De Buurman in het Goorse centrum wordt vanaf 1 mei onderdeel van het naastgelegen Café Johnys. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de viering van het 5-jarig bestaan van Café Johnys door de uitbaters John Westerik en Boulos Kourie. In de komende anderhalve maand worden de beide horecagelegenheden verbouwd om daarna in nieuwe stijl te heropenen. Café De Buurman zal na 1 mei Johnys Café gaan heten. Een café dat zeker ook voor de oudere cafégangers toegankelijk moet zijn. Johnys blijft zich in de naastgelegen zaal richten op het jongere publiek.

Boulus Kourie (l) en John Westerik (r)

Gerelateerde berichten

  • Party-DJ, spiel nog einmal…20 oktober 2015 Party-DJ, spiel nog einmal… Afgelopen vrijdag hebben mijn maatje Jan en ik, het Goorse nachtleven eens van dichtbij bekeken. Ik stond er versteld van dat het in het Goorse centrum soms ook druk kan zijn. We zijn […]
  • Gorenaren openen Sushi-Foodclub in Haaksbergen16 augustus 2021 Gorenaren openen Sushi-Foodclub in Haaksbergen Na een paar maanden van intensieve voorbereiding gaat het morgen beginnen voor de Goorse ondernemers Boulos Kouri en Job Vaarhorst. Het duo opent dan officieel de deuren van de nieuwe […]
  • Denderende Schoolfeestavond27 juni 2021 Denderende Schoolfeestavond Het was een mooi feest gisteravond in het Goorse stadshart met met name veel drukte in bij Jonnys en De Tapperij die samen optrekken dit weekeinde. Er waren diverse optredens onder meer […]
  • Goorse café’s vandaag al langer open25 juni 2021 Goorse café’s vandaag al langer open Een aantal Goorse café's gaan vanavond langer open dan de verordonneerde sluitingstijd van 22:00 uur. Dit naar aanleiding van de uitspraken van Minister van justitie en veiligheid Ferd […]
  • Goorse ondernemers stappen in Sushi-markt19 juni 2021 Goorse ondernemers stappen in Sushi-markt Boulos Kourie (foto onder rechts) is één van de pijlers onder de Goorse café's Johnny's en De Buurman en gaat nu samen met zijn vriend Job Vaarhorst daarnaast een andere uitdaging aan. […]