Johnys neemt De Buurman over

Café De Buurman in het Goorse centrum wordt vanaf 1 mei onderdeel van het naastgelegen Café Johnys. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de viering van het 5-jarig bestaan van Café Johnys door de uitbaters John Westerik en Boulos Kourie. In de komende anderhalve maand worden de beide horecagelegenheden verbouwd om daarna in nieuwe stijl te heropenen. Café De Buurman zal na 1 mei Johnys Café gaan heten. Een café dat zeker ook voor de oudere cafégangers toegankelijk moet zijn. Johnys blijft zich in de naastgelegen zaal richten op het jongere publiek.

Boulus Kourie (l) en John Westerik (r)

Gerelateerde berichten

  • Party-DJ, spiel nog einmal…20 oktober 2015 Party-DJ, spiel nog einmal… Afgelopen vrijdag hebben mijn maatje Jan en ik, het Goorse nachtleven eens van dichtbij bekeken. Ik stond er versteld van dat het in het Goorse centrum soms ook druk kan zijn. We zijn […]
  • Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s3 september 2018 Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny's is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in […]
  • Veranderingen in Goorse Tourpoule23 juni 2015 Veranderingen in Goorse Tourpoule Wielerliefhebbers uit Goor en omstreken kijken al reikhalzend uit naar 4 juli. De Grand Départ van de Tour de France is dan in ons land, namelijk in Utrecht. In Goor wordt niet gestreden […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Eerste lustrum voor Café Johnys12 maart 2020 Eerste lustrum voor Café Johnys Feest in optima forma voor Café Johnys. De kroeg in het Goorse stadshart viert dit weekend het eerste lustrum. En dat laten uitbaters én fervent feestvierders Boulos Kourie en John […]