Johnys neemt De Buurman over

Café De Buurman in het Goorse centrum wordt vanaf 1 mei onderdeel van het naastgelegen Café Johnys. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de viering van het 5-jarig bestaan van Café Johnys door de uitbaters John Westerik en Boulos Kourie. In de komende anderhalve maand worden de beide horecagelegenheden verbouwd om daarna in nieuwe stijl te heropenen. Café De Buurman zal na 1 mei Johnys Café gaan heten. Een café dat zeker ook voor de oudere cafégangers toegankelijk moet zijn. Johnys blijft zich in de naastgelegen zaal richten op het jongere publiek.

Boulus Kourie (l) en John Westerik (r)

Gerelateerde berichten

  • Party-DJ, spiel nog einmal…20 oktober 2015 Party-DJ, spiel nog einmal… Afgelopen vrijdag hebben mijn maatje Jan en ik, het Goorse nachtleven eens van dichtbij bekeken. Ik stond er versteld van dat het in het Goorse centrum soms ook druk kan zijn. We zijn […]
  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]
  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]
  • John Westerik winnaar Patsboem vv Twenthe25 november 2020 John Westerik winnaar Patsboem vv Twenthe Het was een bijzondere algemene ledenvergadering voor de Tricolores. Tijdens het eerste digitale soebat in de historie van vv Twenthe werd gisteravond het bijzondere corona-jaar in […]
  • Integrale controle bij Goorse café’s26 september 2020 Integrale controle bij Goorse café’s De gemeente Hof van Twente heeft vrijdagavond samen met de politie, BOA's, de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) en de douane hebben een integrale horecacontrole in een groot […]