Goorsnieuws enkele uren uit de lucht (UPDATE)

De nieuwssite Goorsnieuws.nl is vandaag ongeveer twee uur uit de lucht. Dit door werkzaamheden en updates die door de webmaster gedaan moeten worden. Daardoor is de site tussen 09:00 uur en 11:00 uur niet bereikbaar. Namens de redactie en andere medewerkers excuses voor het ongemak. Na de voltooiing van de werkzaamheden zal weer onverminderd verder worden gegaan met de lokale nieuwsvoorziening voor en door Goor.

UPDATE: De site is weer online !

Gerelateerde berichten

  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Aanpassingen nieuwe website Goorsnieuws1 oktober 2014 Aanpassingen nieuwe website Goorsnieuws Er komen enkele aanpassingen aan de vernieuwde website Goorsnieuws.nl. Na de introductie van de nieuwe site op 15 september jongstleden is een stroom aan reacties binnengekomen. Veelal […]
  • Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl31 januari 2019 Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl De gemeente Hof van Twente heeft een nieuwe website gelanceerd onder de naam Hofactief. Deze is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een sportieve activiteit, een ontmoetingscentrum […]
  • Site Goorsnieuws.nl beveiligd3 februari 2016 Site Goorsnieuws.nl beveiligd Sinds gisteren is dé nieuwssite 'Voor en door Goor' nog beter beveiligd. Er is een overgang gemaakt van een zogenoemde HTTP-site naar een HTTPS-site. Dit is gedaan omdat Google wijzigingen […]
  • Vernieuwde website gemeente Hof van Twente4 oktober 2016 Vernieuwde website gemeente Hof van Twente De gemeente Hof van Twente heeft haar website in een jasje gestoken. Onder meer de startpagina heeft een ander gezicht gekregen. Ook is de website geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. De […]