Goor in actie

Meer dan ooit is dit een tijd van eendracht en verbroedering. Het ene initiatief na het andere komt dan ook van de grond. En dat moet ook. Zo wordt van een aantal mensen in deze tijd veel gevraagd, om verlichting te bieden heeft Goorsnieuws een bericht op Facebook geplaatst, waar alle spontane ideeën om het corona-leed een beetje te verzachten kunnen worden geplaatst. Zo kunnen mensen zich hier spontaan aanmelden. Een van de oproepen komt bijvoorbeeld van Carint Reggeland van de Stoevelaar, waar ze een krat in de hal hebben geplaatst om de ouderen te verrassen met een leuke tekening van kinderen, die niet op visite kunnen komen maar wel in deze periode zonder school een creatieve uitdossing kunnen vervaardigen voor de eenzame ouderen.

Gerelateerde berichten

  • Stoevelaar wil ‘wondertelefoons’ voor ouderen13 november 2019 Stoevelaar wil ‘wondertelefoons’ voor ouderen Carint Reggeland is op zoek naar oude PPT-telefoons met een draaischijf die ze willen laten ombouwen tot een mini-jukebox. Deze zogenoemde Wonderfoons worden elders in het land al […]
  • De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten5 september 2018 De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten Dagvoorziening De Binnenhof wil maar wat graag hun steentje bijdragen aan het dagelijkse leven van de ouderen in de Hof. Zo bieden zij een vertrouwde plek aan ouderen die nog zelfstandig […]
  • Win kaarten voor voorstelling Martijn Koning21 februari 2018 Win kaarten voor voorstelling Martijn Koning De bekende cabaretier en televisiemaker Martijn Koning geeft komende zaterdag een voorstelling in de Goorse Reggehof en Goorsnieuws.nl mag twee keer twee kaarten weggeven voor de one […]
  • Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor4 november 2014 Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor Bewoners van de wijk De Whee kunnen komende donderdag voor een gezondheidscheck terecht op  het Doesgoor. Daar is de hele ochtend wijkverpleegkundige Hans Breuker van Carint Reggeland […]
  • ZondagMiddagCafé terug van weggeweest6 oktober 2021 ZondagMiddagCafé terug van weggeweest Na een lange coronaperiode wordt ook het ZondagMiddagCafé in Goor weer in ere hersteld. Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is volgende week zondag, 17 oktober, geopend voor senioren uit […]