Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen

In navolging van de tv-toespraak van Minister-President Mark Rutte, gisteravond, heeft ook Burgemeester Ellen Nauta vandaag een toespraak gehouden die op beeld is vast gelegd. Daarin prijst ze de initiatieven die zijn ontplooid om mensen te helpen tijdens deze Corona-crisis en drukt ze eenieder op het hart om de voorschriften van het RIVM zo strikt mogelijk op te volgen. Daarnaast uit ze haar zorgen over de jongeren in de Hof die blijkbaar massaal naar drinkketen gaan nu de horeca gesloten is. “Doe het niet jongens meisjes. Je brengt jezelf en anderen in gevaar…” aldus de burgermoeder. Vandaag is bekend geworden dat de Hof van Twente een tweede Corona-besmetting is geconstateerd bij een inwoner van Markelo. De verwachting is dat er ook in Goor en omgeving meer mensen besmet zijn maar die zijn niet getest. De video met de toespraak van Ellen Nauta is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • 62 besmettingen de Hof21 mei 2020 62 besmettingen de Hof In de gemeente Hof van Twente zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus, 62 mensen positief getest. Dat zei burgemeester Nauta tijdens een uitzending van Hofstreek FM. Er zijn tot nu […]
  • Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona12 maart 2020 Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona Alhoewel het aantal Corona-besmettingen ook in Twente toeneemt heeft de gemeente Hof van Twente (nog) niet besloten om activiteiten en evenementen af te gelasten. Op de website van de […]
  • Nauta: ‘Het raakt me dat u zo uw best doet…”29 maart 2020 Nauta: ‘Het raakt me dat u zo uw best doet…” In een nieuwe toespraak voor de inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof van Twente heeft burgemeester Ellen Nauta haar waardering uitgesproken over de manier waarop de inwoners […]
  • Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten25 december 2017 Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten In de kersttoespraak van burgemeester Ellen Nauta ging het deze keer over het buiten sluiten van mensen. Zo vertelt ze in een iets meer dan zeven minuten durend relaas over haar ervaringen […]