Opluchting door afhaalbeleid

Er was wat onduidelijkheid over maar nu er bij cafetaria’s, grillrooms en restaurants toch eten kan worden afgehaald, heerst daarover opluchting bij een aantal Goorse ondernemers die aanvankelijk dachten in ieder geval tot 6 april helemaal niks te kunnen doen vanwege het Corona-virus zoals Chinees Indisch Restaurant Wing Wah. Het afhalen mag dus wel, maar dan wel met inachtneming van de geldende regels met betrekking tot hygiène en afstand houden. Ook zijn er diverse bezorg-initiatieven op touw gezet zoals bij De Bebsel die een zogenoemde Bebsel-box met daarin een maaltijd voor drie dagen aanbiedt. Bar Bistro d’Olde Smidse is zoals altijd creatief met naast het bezorgen van maaltijden, ook een afhaalloket bij de voordeur in het stadshart én de hashtag #satekeway die via social media gevoerd wordt.

Gerelateerde berichten

  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube6 april 2018 Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube Wing Wah gaat verhuizen naar de Lindelaan. De uitbaters van het Chinees Indisch restaurant aan het Julianaplein nemen na een grondige verbouwing hun intrek in het pand waar eerder café De […]
  • De Goolse Bieltent Lellie…28 mei 2017 De Goolse Bieltent Lellie… Het wordt op diverse manieren gedeeld. Het thema van de Goorse Biertent Rellie is dit jaar China. In de rellieloods aan de Nijverheidsweg wordt dagelijks hard gewerkt om de wagens, […]
  • Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend29 maart 2019 Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend De nieuwe vestiging van Chinees-Indisch restaurant Wing Wah aan de Goorse Lindelaan, wordt dinsdag geopend. Wing Wah verhuist daarmee van het pand op het Julianaplein naar het pand waar […]