Goorse Kwis voor groepen in oktober

Op zaterdag 24 oktober 2020 wordt, ijs en wederdienende, voor de eerste keer de Goorse Kwis gehouden. Een groep Gorenaren uit alle geledingen van de plaatselijke bevolking heeft het initiatief genomen om deze kwis te organiseren. Het wordt een evenement in De Reggehof waarin diverse teams van minimaal 10 personen op één avond, in een race tegen de klok een honderdtal vragen dienen te beantwoorden over Goor. Op zaterdag 24 oktober 2020 zal de Goorse Kwis plaats vinden. Iedereen kan inschrijven zoals groepen uit buurten, families, (sport-)verenigingen, bedrijven maar ook vriendengroepen kunnen dus meedoen aan de Goorse Kwis, Binnenkort zal onder meer via deze LINK online een inschrijfformulier verschijnen.

Gerelateerde berichten

  • Hof van Twente-quiz live op YouTube20 mei 2020 Hof van Twente-quiz live op YouTube Hofmarketing organiseert morgen op Hemelvaartsdag een online quiz met alleen vragen over de gemeente Hof van Twente. Deze wordt vanaf 20:30 uur live uitgezonden op YouTube. Deelname is […]
  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz25 april 2020 Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. […]
  • Het juiste antwoord is: Goor21 januari 2015 Het juiste antwoord is: Goor Een makkelijk antwoord voor de Goorse vaste kijkers van de NCRV-kennisquiz 'De Slimste Mens' gisteravond. Daar was in de aflevering van dinsdag 'Goor' een van de goede antwoorden tijdens […]
  • Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s4 mei 2015 Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s Komende woensdag strijden de supportersverenigingen van FC Twente uit Goor, Enter, Rijssen en Reggestreek in Goor om een plek in de finale van de Supportersquiz FC Twente 50 jaar. De […]