Bigband Festival definitief ‘afgeblazen’

Het Bigband Festival in het Goorse centrum gaat definitief niet door. De organisatie heeft vanwege de Coronacrisis en de huidige onzekere tijden besloten om het muzikale evenement op Tweede Paasdag, maandag 13 april af te blazen. Volgens de organisatie weegt het (halfslachtig) door laten gaan van het evenement niet op tegen de eventuele risico’s voor deelnemers, bezoekers en de wellicht nog te nemen maatregelen van het RIVM. Daarnaast is er ook bij verschillende bands onzekerheid over deelname ontstaan omdat er niet meer gerepeteerd wordt en er hoogstwaarschijnlijk niet met een voltallige groep muzikanten opgetreden kan worden. Het Bigband Festival is jaarlijks één van de grootste evenementen in Goor met naast diverse (Big-)bands ook een braderie en diverse andere activiteiten in het stadshart en op het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten