Alternatieve voedselbank, omarm één gezin

Vanzelfsprekend is ook plaatsgenoot Auke Kramer in de ban van het corona-virus. Hij vindt dan ook dat ie actie moet komen. Auke is geschrokken van het bericht dat voedselbanken mede door het hamsteren en de beperkingen genoodzaakt zijn om te stoppen. Derhalve komen veertig gezinnen in Goor acuut in de problemen. Hij wil nu één van de veertig gezinnen omarmen en hoopt dat zijn actie de komende periode navolging krijgt van meer mensen uit ’t Twentse Haagje. Bekijk hier zijn oproep.

Gerelateerde berichten

  • Toch geen tuinconcert Stoevelaar27 maart 2020 Toch geen tuinconcert Stoevelaar Het tuinconcert dat de bekende zanger Jaman vanmiddag zou geven bij De Stoevelaar en De Wheehof gaat toch niet door. De directie van de zorginstelling durft het niet aan en heeft aan de […]
  • Tuinconcert Jaman in tuin Stoevelaar26 maart 2020 Tuinconcert Jaman in tuin Stoevelaar De bewoners van woonzorg-centrum De Stoevelaar en De Wheehof kunnen morgenmiddag genieten van een optreden van de bekende zanger Jaman. De Deventernaar komt samen met Michael Pigge […]
  • Feestelijke heropening Café De Whee26 februari 2020 Feestelijke heropening Café De Whee Café De Whee wordt komende zaterdag 29 februari, opnieuw geopend. Dit na de overname van het café door de nieuwe uitbater Marcel List. Samen met zijn vrouw Annet en dochter Kyara geeft […]
  • Voedselactie kerken gaat stoppen28 april 2020 Voedselactie kerken gaat stoppen De voedsel-inzameling bij de Hofkerk van de gezamenlijke kerken gaat stoppen. Dit om dat de Voedselbank Midden Twente besloten heeft om de uitgifte van pakketten via de reguliere […]
  • Wild West bij De Whee19 juli 2017 Wild West bij De Whee Het eerste lustrum werd vorig jaar groots gevierd met onder meer het populaire paalzitten. Én ook dit jaar viert winkelcentrum De Whee haar verjaardag. Vanwege het zesjarig bestaan wordt […]