Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam

Ieder jaar gaan heel wat Gorenaren op de fiets richting Ambt-Delden voor het Zomerfeest Wiene-Zeldam. Dat zal ditmaal echter niet zo zijn. Het feest, dat voor 8 tot en met 10 mei gepland stond, is het volgende slachtoffer van de coronacrisis. De organisatie heeft daarover donderdagavond de knoop doorgehakt. In 2021 is het Zomerfeest echter terug, op 30 april, 1 en 2 mei.

“Helaas hebben wij, het bestuur van Zomerfeest Wiene-Zeldam, in verband met het corona-virus moeten besluiten om de zomerfeesten dit jaar af te gelasten”, laat de organisatie weten. “Wij vinden dit ontzettend jammer, maar gezien de omstandigheden is dit de enige optie voor ons.”

Gerelateerde berichten

  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]
  • Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan21 maart 2020 Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan Met ingang van vandaag, vrijdag 20 maart, kan er geen oud papier meer worden gebracht naar de Van Kollaan. De vrijwilligersorganisatie daarachter, die geld inzamelt voor het Goors […]
  • Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’20 juli 2020 Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’ Het grootste deel van de Goorse bevolking is niet van plan om ver op reis te gaan in deze zomervakantie. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. Maar liefst 72% van de […]
  • Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier4 juni 2015 Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier Het wordt zijn eerste wedstrijd weer sinds anderhalf jaar. Komende zaterdag moet Rudie Vrielink de Goorse eer hooghouden tijdens de Overijsselse Kampioenschappen Zitmaaierrace in zijn […]
  • Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest26 mei 2016 Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest Het jaarlijkse feest van de buurtschappen Wiene en Zeldam wordt jaarlijks door vele Gorenaren bezocht die het feest net buiten Goor, op de weilanden naast de N346 zien als opmaat voor het […]