Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck

De Goorse Biertent Rellie gaf erelid Wolter Wiegerinck vandaag een sober maar waardig eerbetoon net voor de Diepenheimsebrug. Een haag van Rellie-vlaggen met zwarte linten stonden langs de weg waarover de rouwstoet net na half twee reed. Voor de lijkwagen met daarin de bekende Goorse kunstenaar liepen voorzitter Jan Roelofsen en oud-voorzitter Ate Brunnekreef in de karakteristieke Rellie-kledij. Op de brug klonk er applaus voor de ras-Gorenaar die afgelopen zaterdag op 83-jarige leeftijd overleed. De besloten uitvaart is vanmiddag in het crematorium in Haarlo.

“We hadden voor Wolter eigenlijk een eerbetoon op spectaculaire ‘Rellie-wijze’ met veel geluid en blauwe rook in de gedachten maar gezien de huidige situatie in de wereld is dat niet gepast. Bovendien moet je nu niet met veel mensen samen scholen tijdens deze Corona-crisis” aldus Jan Roelofsen.

Gerelateerde berichten

  • Bijzonder eerbetoon aan scheidende Rellie-voorzitter12 oktober 2017 Bijzonder eerbetoon aan scheidende Rellie-voorzitter Een bijzonder eerbetoon van de leden van de Goorse Biertent Rellie vanavond aan voorzitter Ate 'Snorre' Brunnekreef. Hij neemt morgenavond voor de laatste keer, na veertig jaar […]
  • Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin24 december 2020 Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin Goorse Biertent Rellie heeft een eigen Corona-vaccin ontwikkeld om de rondgang van het keurkorps tijdens het komende Schoolfeest veilig te stellen. Volgens een schrijven aan deze site is […]
  • Toch nog optocht…27 juni 2021 Toch nog optocht… Goor gaat los. Toch nog een optocht. Foto’s zeggen meer dan woorden…
  • De Goorse Rellie in Markelose optocht?17 juni 2021 De Goorse Rellie in Markelose optocht? De kans bestaat dat de Goorse Biertent Rellie de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo af gaat sluiten. In een opmerkelijk Facebookbericht zegt een woordvoerder van het keurkorps dat […]
  • Melkman Wim Burggraaff overleden27 februari 2021 Melkman Wim Burggraaff overleden De bekende Goorse 'melkboer' Wim Burggraaff is overleden. De Gorenaar bestierde 50 jaar lang een zuivelwinkel in de Wijnkamp waar hij ook woonde en van waaruit hij met een melkwagen langs […]