Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck

De Goorse Biertent Rellie gaf erelid Wolter Wiegerinck vandaag een sober maar waardig eerbetoon net voor de Diepenheimsebrug. Een haag van Rellie-vlaggen met zwarte linten stonden langs de weg waarover de rouwstoet net na half twee reed. Voor de lijkwagen met daarin de bekende Goorse kunstenaar liepen voorzitter Jan Roelofsen en oud-voorzitter Ate Brunnekreef in de karakteristieke Rellie-kledij. Op de brug klonk er applaus voor de ras-Gorenaar die afgelopen zaterdag op 83-jarige leeftijd overleed. De besloten uitvaart is vanmiddag in het crematorium in Haarlo.

“We hadden voor Wolter eigenlijk een eerbetoon op spectaculaire ‘Rellie-wijze’ met veel geluid en blauwe rook in de gedachten maar gezien de huidige situatie in de wereld is dat niet gepast. Bovendien moet je nu niet met veel mensen samen scholen tijdens deze Corona-crisis” aldus Jan Roelofsen.

Gerelateerde berichten

  • Bijzonder eerbetoon aan scheidende Rellie-voorzitter12 oktober 2017 Bijzonder eerbetoon aan scheidende Rellie-voorzitter Een bijzonder eerbetoon van de leden van de Goorse Biertent Rellie vanavond aan voorzitter Ate 'Snorre' Brunnekreef. Hij neemt morgenavond voor de laatste keer, na veertig jaar […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Mooi eerbetoon aan Wolter Wiegerinck27 juni 2020 Mooi eerbetoon aan Wolter Wiegerinck Een klein muzikaal feestje met een emotioneel tintje gistermiddag op de binnenplaats van 't Tuinhöfke. Daar woont de vrouw van de onlangs overleden Wolter Wiegerinck. De kunstenaar en […]
  • Jan Dirk Zorge erelid Rellie19 oktober 2019 Jan Dirk Zorge erelid Rellie Jan Dirk Zorge is gisteravond gekroond tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. De Gorenaar was 26 jaar actief als secretaris van het keurkorps. Zorge, die vanwege zijn militaire […]
  • Hennie Smit erelid Rellie15 december 2018 Hennie Smit erelid Rellie Hennie Smit is gisteravond benoemd tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. Dat gebeurde tijdens een vergadering van het keurkorps bij café De Tapperij. De 58-jarige Hennie Smit is al […]