Fysio Arthur Smit sluit voorlopig de deuren

Fysiotherapie Arthur Smit sluit vanaf maandag haar deuren. “Veiligheid van patiënt en therapeut is leidend”, begint praktijkeigenaar Arthur Smit zijn relaas. “En daarom is het zeer moeilijke maar onontkoombare besluit genomen de praktijk tot (voorlopig) 6 april te sluiten. Alle geplande afspraken worden persoonlijk door ons afgebeld en samen wordt bekeken op welke wijze de patiënten fysiotherapeutisch advies kunnen krijgen. Zo worden thuisoefenprogramma’s per e-mail verzonden en zal ook worden gebeld in beeld met de mensen die onder behandeling staan.”

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Expositie in De Stoevelaar6 april 2019 Expositie in De Stoevelaar Vanaf woensdag 17 april wordt in De Stoevelaar een expositie gehouden. De inhoud bestaat uit werk van eigen hand. Verschillende creatieve clubs vanuit De Stoevelaar en Wheehof, zullen […]
  • Minicursus afvallen bij De Stoevelaar14 maart 2015 Minicursus afvallen bij De Stoevelaar Carint Reggeland organiseert in Goor een minicursus afvallen. Onder de titel “Afvallen de Baas is het de bedoeling om in één bijeenkomst tot resultaat te komen. Dit onder begeleiding van […]
  • Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april29 maart 2020 Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april Het comité 75 jaar vrijheid Goor roept op om op 8 april massaal de vlag uit te hangen. Dit omdat het dan 75 jaar geleden is dat Goor werd bevrijd van de Duitse bezetters aan het einde van […]
  • Kanjerochtend over slapen en kanker26 februari 2020 Kanjerochtend over slapen en kanker Morgenvroeg, 27 februari, is er weer een bijeenkomst van de Kanjers uit Twente in sporthal De Mossendam. Deze ochtend is elke 'Kanjer' tussen 10:00 uur en 12:00 uur welkom die iedere dag […]