Fysio Arthur Smit sluit voorlopig de deuren

Fysiotherapie Arthur Smit sluit vanaf maandag haar deuren. “Veiligheid van patiënt en therapeut is leidend”, begint praktijkeigenaar Arthur Smit zijn relaas. “En daarom is het zeer moeilijke maar onontkoombare besluit genomen de praktijk tot (voorlopig) 6 april te sluiten. Alle geplande afspraken worden persoonlijk door ons afgebeld en samen wordt bekeken op welke wijze de patiënten fysiotherapeutisch advies kunnen krijgen. Zo worden thuisoefenprogramma’s per e-mail verzonden en zal ook worden gebeld in beeld met de mensen die onder behandeling staan.”

Gerelateerde berichten

  • ‘Bier en Vet’ nieuwe Schoolfeesthit van het jaar20 juni 2015 ‘Bier en Vet’ nieuwe Schoolfeesthit van het jaar Een nieuw Schoolfeestlied maakt dit jaar zijn debuut in de Tente. Vanmiddag was 'Bier en Vet' voor het eerst op Hofstreek FM te horen. Geschreven door Paul Schabbink, gemixt door Jeroen […]
  • Beloning voor vinden weggelopen kat17 november 2015 Beloning voor vinden weggelopen kat In de omgeving van de Schoolstraat is een kortharige Cypers weggelopen.  Het diertje is twee jaar, tenger en gechipt. Ze is erg schuw en zal zich niet makkelijk laten pakken, daarom het […]
  • GroenLinks wil verhoging toeristenbelasting voor biodiversiteit2 maart 2021 GroenLinks wil verhoging toeristenbelasting voor biodiversiteit De fractie van GroenLinks in de gemeenteraad van Hof van Twente gaat vanavond een motie indienen om de toeristenbelasting te verhogen. De opbrengst moet volgens GroenLinks worden gebruikt […]
  • g-team17 april 2012 G-toernooi bij GFC GFC organiseert zaterdag weer haar jaarlijkse G-voetbaltoernooi. Op sportpark Heeckeren kruist het team van GFC de degens met DES Nijverdal, Haaksbergen en Twello. Inzet van het toernooi […]
  • Ambassadeur Oekraïne in Goor12 juni 2009 Ambassadeur Oekraïne in Goor De Oekraïnse ambassadeur in Nederland komt zondag naar Goor. Vasyl Korzachenko (foto) bezoekt samen met zijn vrouw in de Hofkerk het concert van het strijkorkest van de "Kiev National […]