Fysio Arthur Smit sluit voorlopig de deuren

Fysiotherapie Arthur Smit sluit vanaf maandag haar deuren. “Veiligheid van patiënt en therapeut is leidend”, begint praktijkeigenaar Arthur Smit zijn relaas. “En daarom is het zeer moeilijke maar onontkoombare besluit genomen de praktijk tot (voorlopig) 6 april te sluiten. Alle geplande afspraken worden persoonlijk door ons afgebeld en samen wordt bekeken op welke wijze de patiënten fysiotherapeutisch advies kunnen krijgen. Zo worden thuisoefenprogramma’s per e-mail verzonden en zal ook worden gebeld in beeld met de mensen die onder behandeling staan.”

Gerelateerde berichten

  • Biljarters Trekpleister beste van de regio19 april 2016 Biljarters Trekpleister beste van de regio Groot feest bij De Trekpleister. De biljarters van de Goorse vereniging hebben tot ieders verrassing de titel opgeëist in de regio Twente. De titel bij het senioren ging na een […]
  • Kruders aan de leiding met Toledo Eagles22 juli 2016 Kruders aan de leiding met Toledo Eagles Parijs is niet al te ver meer. Niet voor de renners en niet voor deelnemers aan de Goorse Tourpoule. Waar Aschwin Kruders al dagen in het geel rijdt is de strijd in het klassement bij de […]
  • Winterse dropping in Goorse bossen14 december 2011 Winterse dropping in Goorse bossen De Goorse jeugd wordt volgende week vrijdag weggestopt in de Goorse bossen. Scala organiseert dan namelijk een dropping voor de jeugd in de Hof van Twente. Voorafgaand aan de tocht krijgen […]
  • ‘Korpsen moeten terug in de optocht’11 juli 2016 ‘Korpsen moeten terug in de optocht’ De proef om muziekkorpsen voor de allegorische optocht uit te sturen met School en Volksfeest is er één om geen vervolg te geven. Althans dat vinden de overgrote meerderheid van de […]
  • Gemeente geeft groen licht voor nieuwbouw Lidl27 januari 2020 Gemeente geeft groen licht voor nieuwbouw Lidl De gemeente Hof van Twente heeft een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van een nieuwe Lidl-supermarkt aan de Kerkstraat. Hoewel de gemeente de supermarkt liever op de huidige plek […]