Fysio Arthur Smit sluit voorlopig de deuren

Fysiotherapie Arthur Smit sluit vanaf maandag haar deuren. “Veiligheid van patiënt en therapeut is leidend”, begint praktijkeigenaar Arthur Smit zijn relaas. “En daarom is het zeer moeilijke maar onontkoombare besluit genomen de praktijk tot (voorlopig) 6 april te sluiten. Alle geplande afspraken worden persoonlijk door ons afgebeld en samen wordt bekeken op welke wijze de patiënten fysiotherapeutisch advies kunnen krijgen. Zo worden thuisoefenprogramma’s per e-mail verzonden en zal ook worden gebeld in beeld met de mensen die onder behandeling staan.”

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]
  • Expositie in De Stoevelaar6 april 2019 Expositie in De Stoevelaar Vanaf woensdag 17 april wordt in De Stoevelaar een expositie gehouden. De inhoud bestaat uit werk van eigen hand. Verschillende creatieve clubs vanuit De Stoevelaar en Wheehof, zullen […]
  • Minicursus afvallen bij De Stoevelaar14 maart 2015 Minicursus afvallen bij De Stoevelaar Carint Reggeland organiseert in Goor een minicursus afvallen. Onder de titel “Afvallen de Baas is het de bedoeling om in één bijeenkomst tot resultaat te komen. Dit onder begeleiding van […]