Dienst Hofkerk volg je online

Vanzelfsprekend moet ook De Hofkerk haar deuren in deze corona-crisis sluiten. Toch hoeft u de kerkdienst niet te missen. Morgen is de dienst live te volgen vanaf 10.00 uur. Check de site, ook als u de dienst heeft gemist.

Gerelateerde berichten

  • Dierenklem gevonden op De Hogenkamp (Update)8 april 2015 Dierenklem gevonden op De Hogenkamp (Update) Een waarschuwing voor spelende kinderen en loslopende honden namens Nicoline, die op De Hogenkamp een gevaarlijke dierenklem heeft gevonden tijdens het ommetje met haar hondjes. "De klem […]
  • GFC krijgt te weinig met 1-1 tegen De Lutte4 september 2011 GFC krijgt te weinig met 1-1 tegen De Lutte GFC heeft een punt overgehouden aan de seizoensouverture. De ploeg van trainer Iwan Bult speelde met 1-1 gelijk tegen De Lutte. GFC, dat meer verdiende, kwam binnen vijf minuten op 1-0 […]
  • Klaassen op schot, Oranje naar laatste vier op WK3 augustus 2015 Klaassen op schot, Oranje naar laatste vier op WK De Nederlandse waterpolosters hebben zich aan de hand van Lieke Klaassen op sensationele wijze geplaatst voor de halve finales van het WK in Kazan. Thuisland Rusland werd in een […]
  • Fiets gestolen aan Roerdompstraat8 april 2013 Fiets gestolen aan Roerdompstraat In de nacht van zaterdag op zondag is er een fiets gestolen van een oprit aan de Roerdompstraat. De eigenaar baalt flink van het missen van de fiets, maar nog meer van de sleutels die in […]
  • Constantijnschool kan beginnen met bouwen1 april 2010 Constantijnschool kan beginnen met bouwen De Prins Constantijnschool kan starten met het bouwen van de nieuwe locatie aan de Rozenstraat. Tegen het bestemmingsplan was beroepschrift ingediend, maar dat is ingetrokken. De Prins […]