Dienst Hofkerk volg je online

Vanzelfsprekend moet ook De Hofkerk haar deuren in deze corona-crisis sluiten. Toch hoeft u de kerkdienst niet te missen. Morgen is de dienst live te volgen vanaf 10.00 uur. Check de site, ook als u de dienst heeft gemist.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Afsluitend teamfeest Doesgoor8 juni 2019 Afsluitend teamfeest Doesgoor Op 19 juni organiseert het sportteam van 't Doesgoor een afsluitend sportteam feest voor het sportieve jaar. "Via deze weg willen wij alle kinderen en natuurlijk de ouders bedanken voor […]
  • Circus Caroly en Johan…18 november 2016 Circus Caroly en Johan… Op de theateragenda springen dit weekeinde twee items in het oog. Zo kunnen adepten van het circus weer genieten van lokaal talent. Morgenavond is de eerste voorstelling in De Mossendam. […]
  • Diensten Hofkerk online te volgen31 maart 2020 Diensten Hofkerk online te volgen In verband met de corona-maatregelen zijn de kerkdiensten in de Hofkerk alleen nog via internet te volgen. Ze zijn live te zien, voorlopig elke zondag om 10.00 uur en daarna op ieder […]