Dienst Hofkerk volg je online

Vanzelfsprekend moet ook De Hofkerk haar deuren in deze corona-crisis sluiten. Toch hoeft u de kerkdienst niet te missen. Morgen is de dienst live te volgen vanaf 10.00 uur. Check de site, ook als u de dienst heeft gemist.

Gerelateerde berichten

  • Celstraf geëist tegen Goorse pedofiel7 februari 2014 Celstraf geëist tegen Goorse pedofiel Tegen een 65-jarige man uit Goor is vandaag een celstraf van anderhalf jaar geëist. De man zou een minderjarige buurjongen tussen 2004 en 2008 veelvuldig verkracht hebben. Hij lokte de […]
  • Makers Sinterklaasjournaal aan tafel bij TV Oost13 november 2015 Makers Sinterklaasjournaal aan tafel bij TV Oost De makers van het Goorse Sinterklaasjournaal schuiven vanavond aan bij de collega's van RTV Oost. Cameraman en regisseur Stephan Kuipers zal samen met Apollonia Sligman in het programma […]
  • Tonnie 25 jaar in de kraam7 november 2014 Tonnie 25 jaar in de kraam Tonnie Maatman-Reimers was 1 oktober 25 jaar in dienst bij Naviva Kraamzorg, maar heeft al ruim 43 jaar ervaring als kraamverzorgende. Daarnaast behaalde Tonnie vandaag nog een mijlpaal, […]
  • Vier dagen afscheid nemen van Boer’nleu24 januari 2013 Vier dagen afscheid nemen van Boer’nleu Het scheidende Twentse Revuegezelschap Boer’nleu trapt vanavond in de Reggehof af voor een Goors vierluik. De komende dagen neemt de populaire toneelgroep na veertig jaar afscheid van ’t […]
  • Goorse Rudie maait zich naar de top…9 juli 2011 Goorse Rudie maait zich naar de top…   Naar de vaderlandse top op een zitmaaier. Dat is het doel van Gorenaar Rudie Vrielink. De Goorse 'Partygangster' werd met een zelfgemaakt voertuig direct vierde in de stoffige Hel van […]