Rinus Vos in Portret

In het radioprogramma Portret morgen aandacht voor Rinus Vos. Hij werd geboren in Deventer, maar woont al vanaf zijn tweede jaar in Twente, waarvan 30 jaar in Markelo. Momenteel is hij echter woonachtig in Goor. Vos had een commerciële opleiding en was directeur bij een groothandel. Nu is hij voorzitter van de Sociëteit De Harmonie en bezorgt maaltijden voor Huize Herfstzon. Het programma Portret is morgen te beluisteren van 11.00 tot 12.00 uur. Presentatie is in handen van Paula van der Helm.

Gerelateerde berichten

  • Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret25 februari 2021 Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret Bernadette Brunnekreef-Polman staat komende zondag, 28 februari, centraal in het radio-programma Dubbelportret bij Hofstreek FM. Brunnekreef is al 40 jaar werkzaam bij basisschool […]
  • Kerstportretten bij Hofstreek FM26 december 2020 Kerstportretten bij Hofstreek FM Morgen wordt er een speciaal 'dubbelportret' uitgezonden bij Hofstreek FM onder de noemer Kerstportret. De eerste gast is de Goorse Karin Freriksen, mede-initiatiefneemster voor de […]
  • Marianne Hutten te gast in Dubbelportret20 november 2020 Marianne Hutten te gast in Dubbelportret Komende zondag, 22 november, is Marianne Hutten te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. Marianne, die nu zes jaar in Goor woont, heeft van haar hobby haar werk gemaakt. […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Heeckeren-directeur in Portret5 maart 2020 Heeckeren-directeur in Portret Komende zondag, 8 maart, is Benno de Graaf te gast in het radio-programma Portret van Hofstreek FM. Veel kinderen en hun ouders kennen Benno als directeur van basisschool Heeckeren in […]