Reggehof als episch centrum voor regionale artiesten op tv

Een groot deel van Overijssel zat gisteravond aan de buis gekluisterd om te kijken naar de Quarantaine Theater Show die gisteren werd opgevoerd in de Goorse Reggehof. Daar kwam een groot aantal oostelijke cabaretiers en artiesten samen om, voor een lege zaal met louter camera’s, een gevarieerd programma te brengen met naast de nodige humor ook een serieuze noot en gevoelige liedjes. Naast André Manuel, Thijs Kemperink, Hendrik Jan Bökkers, Erwin Nyhoff, Nathalie Baartman en Laurens ten Den gaven ook de Goorse coryfeeën Paul Schabbink en Bert Eeftink acte de presence.

Laatstgenoemde lanceerde het idee dat in deze Coronacrisis een schot in de roos bleek. Eeftink was presentator en kwam als zijn alter ego Helligen Hendrik ten tonele. Schabbink bediende het keyboard en bracht het zelf geschreven nummer ‘Wie kunt ut nit alleen’. Deze ‘Corona-vertolking’ van You”ll never walk alone is binnen een paar dagen viral gegaan via social media. De Quarantaine Theater Show is vanmiddag op nieuw op televisie, vanaf 15:00 uur op TV Oost en de online kanalen van de regionale omroep.

Gerelateerde berichten