Het zal je kind maar wezen

Goor wordt dezer dagen overspoeld door berichten van weldoeners en acties om het corona-virus het hoofd te bieden, maar er is ook nog altijd een groepering die blijkbaar nog geen notie heeft van een wereldwijde crisis. Er is rigoureus ingegrepen en de politie en de burgermoeder zijn ingeschakeld om sportpark ’t Piepwillem te sluiten. Deze was inderdaad al enige dagen gesloten, maar de ongerijmde onkunde van enkele plaatsgenoten dwingt tot strengere maatregelen. De politie heeft namelijk het voetbalveld vanmiddag schoongeveegd nadat een aantal gewoon een lekker potje aan het ballen was. Ook bij GFC wordt nog veelvuldig gebruik gemaakt van het voetbalveld. En ook daar is het verboden om samen te scholen evenals op alle andere sport-accomodaties.

Ondanks een noodmelding van de overheid kwamen zotte zonderlingen nog bijeen om een potje te voetballen. Tot ergernis van voorbijgangers en vv Twenthe

Gerelateerde berichten

  • Meiden talententoernooi op ’t Piepwillem3 juli 2021 Meiden talententoernooi op ’t Piepwillem Op de velden van vv Twenthe wordt morgen een meiden talententoernooi gehouden in de leeftijdscategorie√ęn onder 14 en onder 16 jaar. Dit toernooi wordt georganiseerd door Talententeam […]
  • Dynamiek op het veld van Twenthe24 mei 2020 Dynamiek op het veld van Twenthe De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten […]
  • Seizoen ten einde voor Goorse voetballers31 maart 2020 Seizoen ten einde voor Goorse voetballers Door de nieuwe Corona-maatregelen die zijn aangekondigd door de regering, heeft de KNVB besloten om alle amateurvoetbal-competities niet meer te hervatten. Dit houdt voor GFC, Hector en […]
  • Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC3 januari 2019 Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij […]
  • Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe30 januari 2017 Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe Robin Veenstra heeft in het afgelopen weekeinde het darttoernooi van vv Twenthe op zijn naam geschreven. In een spannende finale wist hij met 4-3 te winnen van¬†Frank Kloosterman. Deze had […]