Nikki is 15 en dat weet zelfs Radio 538

Vanwege de Corona-crisis kon ze haar verjaardag niet echt vieren maar dat werd wel een beetje goed gemaakt toen vanochtend ineens Radio 538 aan de lijn hing om haar te feliciteren. Nikki Bornebroek is 15 jaar en ook via deze weg willen vrienden en familie haar feliciteren. En op naar de 16e verjaardag met hopelijk meer ‘toeters en bellen’ dan in 2020.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Sleutels verloren bij oefenveld GFC15 oktober 2019 Sleutels verloren bij oefenveld GFC Een sleutelbos met daaraan drie sleutels is vandaag (dinsdag 15 oktober) zoek geraakt op het oefenveldje bij GFC op de hoek Mossendamseweg-Lintelerweg. Twee van de sleutels zijn gelijk […]
  • Hanger verloren tijdens boodschappen doen12 april 2017 Hanger verloren tijdens boodschappen doen Tijdens een middagje boodschappen is Caroline vrijdagmiddag 7 april een hanger verloren met voor haar emotionele waarde. Ze is onder andere bij de DA-drogist, poelier Le Coq en bij de […]
  • Larissa heeft haar baret binnen11 oktober 2019 Larissa heeft haar baret binnen Ze heeft keihard geknokt, de instructeurs vervloekt en angsten overwonnen, maar eindelijk kan de vlag uit in huize Van Coesant. Larissa, de jongste telg van de familie, mag vanaf vandaag […]
  • Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd12 september 2019 Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd Het is niet iedereen gegeven en dus verdienen ook Gerda en Hendrik Stegeman een plekje in de eregalerij van Goorsnieuws.nl. Het gouden paar is al jaren gelukkig aan de Oude Haaksbergerweg […]