Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis

Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de Corona-crisis het leven bijna totaal beheerst. Via deze LINK is een pagina te bezoeken waarop het overzicht voor inwoners van de Hof van Twente staat. Wie tips heeft voor aanvullingen van de lijst kan mailen met Salut via info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Gratis hulp bij uitgestelde belastingaangifte19 augustus 2020 Gratis hulp bij uitgestelde belastingaangifte Voor mensen die tot 1 september uitstel hebben aangevraagd van hun belastingaangifte zijn er nu extra belastingspreekuren in de bibliotheek in Goor. De gratis hulp wordt geboden op […]
  • Goor massaal in actie21 maart 2020 Goor massaal in actie Het Coronavirus heeft ook een menselijke glanszijde. Zo blijkt deze dagen zeker ook in Goor waar verschillende instanties, bedrijven √©n particulieren op verschillende manieren hulp […]