Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis

Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de Corona-crisis het leven bijna totaal beheerst. Via deze LINK is een pagina te bezoeken waarop het overzicht voor inwoners van de Hof van Twente staat. Wie tips heeft voor aanvullingen van de lijst kan mailen met Salut via info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Goor massaal in actie21 maart 2020 Goor massaal in actie Het Coronavirus heeft ook een menselijke glanszijde. Zo blijkt deze dagen zeker ook in Goor waar verschillende instanties, bedrijven én particulieren op verschillende manieren hulp […]
  • Gemeentehuis woensdag gesloten22 november 2016 Gemeentehuis woensdag gesloten Het Goorse gemeentehuis is morgen (woensdag) de hele dag gesloten. Dit geldt ook voor mensen die telefonisch in contact willen komen. Het stadhuis zit dicht in verband met een dag over […]
  • ‘Hof van anpak’n’  ondersteunt lokale initiatieven12 september 2017 ‘Hof van anpak’n’ ondersteunt lokale initiatieven In Goor is een nieuw platform onder de naam 'Hof van Anpak’n' in het leven geroepen. Deze non profit-organisatie wil burgers en organisaties ondersteunen bij het realiseren de uitvoeren […]