Goorse kappers per direct gesloten

De Goorse kapsalons Rita’s Trendy Hair, Ami Kappers, Wolters Haarmode en Petra van den Burg hair professionals sluiten alsnog de deuren tot 6 April in verband met de verspreiding van het Corona-virus. Enkel andere kappers in Goor, zoals Barbershop Kel en Saam, zijn vorige week al dicht gegaan. Vorige week werd in eerste instantie door de kappersbranche-organisatie ANKO geadviseerd om alle salons per direct te sluiten maar dit advies werd 24 uur later weer ingetrokken. Volgens de kappers is, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, open blijven niet langer verantwoord omdat de vereiste anderhalve meter afstand niet haalbaar is voor de kappers en kapsters. Vanochtend is in gezamenlijkheid besloten om de deuren, in ieder geval tot 6 april, te sluiten. Van de overige kappers is niet duidelijk wat zij doen.

Gerelateerde berichten

  • De Brandsalon wordt Wolters Haarmode11 november 2019 De Brandsalon wordt Wolters Haarmode Ric Brand stopt in de kapsalon in de Goorse Grotestraat en heeft in werkneemster Iris Wolters een overnamekandidaat gevonden. De kapperszaak gaat per 1 december verder onder de naam […]
  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]
  • Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat2 mei 2020 Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat In de hoop zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen, is door Ptera van den Burg en haar medewerkers een heuse 'pop up-salon' ingericht in de voormalige lunchroom aan de Grotestraat […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Rita’s Trendy Hair verhuist naar Wijnkamp23 februari 2016 Rita’s Trendy Hair verhuist naar Wijnkamp Rita's Trendy Hair is verhuisd. De kapperszaak van Rita Carbone heeft de Grotestraat verlaten voor de Wijnkamp 2. De voormalige showroom van fietsenzaak Escher is omgedoopt tot […]