Mina klein Twennaar 100 jaar

Ze moet het, hoe vervelend ook, nagenoeg in haar eentje vieren vanwege de omstandigheden maar de mijlpaal is voor Mina Klein Twennaar niet minder om. Ze viert vandaag haar 100e verjaardag. Vanwege het Corona-virus is er geen feestje en ook geen bezoek van de burgemeester in haar woning op De Malberg in het Goorse centrum. Mina is nog erg bij de tijd en maakt nog iedere dag de Sudoku-puzzel van de regionale krant. Namens de buren en alle andere verwanten de hartelijke felicitaties en de aandacht via deze digitale weg. Gefeliciteerd !

Gerelateerde berichten

  • Toch nog hoog bezoek voor Goorse 100-jarige22 juli 2020 Toch nog hoog bezoek voor Goorse 100-jarige Ze bereikte op 23 maart de gezegende leeftijd van 100 jaar maar dat kon niet gevierd worden vanwege het Corona-virus. Ook het bezoek van burgemeester Ellen Nauta moest worden opgeschort […]
  • Oma Mondharmonica is 100 jaar14 september 2020 Oma Mondharmonica is 100 jaar Groot feest bij Huize Herfstzon én bij de familie Overbeek vandaag. Want Dini Overbeek is vandaag 100 jaar geworden. De nog kwieke eeuwling werd in het verzorgingstehuis vanochtend al […]
  • Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen10 januari 2020 Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen Een groot deel van de expositie '100 jaar Apollo', die in de afgelopen maanden te bewonderen was in het Goors Historisch Museum is verhuisd naar woonzorgcentrum Herfstzon. Daar werd de […]
  • Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd13 februari 2019 Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd Apollo is dit kalenderjaar jarig. Het Goorse muziekgenootschap bestaat maar liefst 100 jaar. Een mijlpaal waarbij de redactie van Oald Goor haar vingers aflikt en bovenal op gezette […]
  • Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud15 april 2017 Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud Een bijzondere dag voor mevrouw Spaans-van Liere en de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. De weduwe van oud-burgemeester Jacob Spaans viert vandaag haar 100e verjaardag […]