Hoek: “Ga morgen maar tanken”

Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van benzine zal dan 6 cent lager zijn dan vandaag. Hoek in een reactie aan Goorsnieuws: “Dat heeft natuurlijk met de Corona-crisis te maken. De grote oliemaatschappijen zijn het allereerst niet eens en daar komt bij dat er bijna geen vliegtuigen meer de lucht in gaan waardoor er heel veel kerosine niet wordt gebruikt.” Hoek verwacht dat de prijs van dieselolie woensdag zal kelderen. Hij deed de oproep als geste naar zijn klanten. “Ik wil niet dat ze vandaag de tank vol gooien en er morgen achter komen dat het veel goedkoper had gekund.”

Gerelateerde berichten

  • Goedkoop tanken bij nieuw Esso-pompstation ?11 augustus 2019 Goedkoop tanken bij nieuw Esso-pompstation ? Automobilisten op de N346 richting Hengelo viel het de afgelopen dagen op dat de Firezone bij 'De Poste' plaats heeft gemaakt voor een nieuw onbemand Esso-pompstation. Wie goed naar het […]
  • Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar3 december 2020 Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar Hij is in Goor zo bekend als de bonte hond en dat komt niet in de laatste plaats door zijn bijnaam 'De Oliesheik van Goor'. Gisteren was het op de kop af 25 jaar geleden dat hij getrouwd […]
  • Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten23 december 2018 Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten Bij tankstation Hoek aan de Enterseweg is afgelopen vrijdag benzine gestolen door een bestuurder van een Volkswagen Golf. Hij tankte aan het begin van de avond en reed daarna weg zonder […]
  • Joop van den Einde groots gehuldigd10 december 2017 Joop van den Einde groots gehuldigd Groot feest voor Joop van den Einde en de staf en medewerkers van Servicestation Hoek. De eigenzinnige en markante pompbediende werd geĆ«erd voor zijn zilveren jubileum bij het Goorse […]
  • Brandstofroof bij de Washand28 december 2015 Brandstofroof bij de Washand Wasservice De Washand op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek is tijdens de kerstdagen bezocht door brandstofdieven. Eigenaresse Ans Ketelaars ontdekte vandaag dat er jerrycan met […]