Hoek: “Ga morgen maar tanken”

Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van benzine zal dan 6 cent lager zijn dan vandaag. Hoek in een reactie aan Goorsnieuws: “Dat heeft natuurlijk met de Corona-crisis te maken. De grote oliemaatschappijen zijn het allereerst niet eens en daar komt bij dat er bijna geen vliegtuigen meer de lucht in gaan waardoor er heel veel kerosine niet wordt gebruikt.” Hoek verwacht dat de prijs van dieselolie woensdag zal kelderen. Hij deed de oproep als geste naar zijn klanten. “Ik wil niet dat ze vandaag de tank vol gooien en er morgen achter komen dat het veel goedkoper had gekund.”

Gerelateerde berichten

  • Goedkoop tanken bij nieuw Esso-pompstation ?11 augustus 2019 Goedkoop tanken bij nieuw Esso-pompstation ? Automobilisten op de N346 richting Hengelo viel het de afgelopen dagen op dat de Firezone bij 'De Poste' plaats heeft gemaakt voor een nieuw onbemand Esso-pompstation. Wie goed naar het […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten23 december 2018 Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten Bij tankstation Hoek aan de Enterseweg is afgelopen vrijdag benzine gestolen door een bestuurder van een Volkswagen Golf. Hij tankte aan het begin van de avond en reed daarna weg zonder […]
  • Brandstofroof bij de Washand28 december 2015 Brandstofroof bij de Washand Wasservice De Washand op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek is tijdens de kerstdagen bezocht door brandstofdieven. Eigenaresse Ans Ketelaars ontdekte vandaag dat er jerrycan met […]
  • Joop van den Einde groots gehuldigd10 december 2017 Joop van den Einde groots gehuldigd Groot feest voor Joop van den Einde en de staf en medewerkers van Servicestation Hoek. De eigenzinnige en markante pompbediende werd geĆ«erd voor zijn zilveren jubileum bij het Goorse […]