GFC-voorzitter hekelt opstelling KNVB

In een open brief op de website van voetbalvereniging GFC heeft voorzitter Henny Kranenberg (foto) zijn ongenoegen geuit over de opstelling van de KNVB in deze Corona-crisis. Hij vindt het onbegrijpelijk dat de voetbalbond met de gedachte speelt om na 6 april weer wedstrijden te laten spelen. “Twee dagen geleden werden alle mensen veroordeeld die naar het strand en bos gingen om te wandelen en nu kan het zo zijn dat de KNVB wil dat we dit gezellig op het veld gaan doen.” aldus Kranenberg die ook aangeeft dat de geldende afstandsregels ervoor zorgen dat het praktisch niet eens kan. “Maar ook moreel zou het naar mijn mening volkomen fout zijn.” De open brief is via deze LINK in zijn geheel te lezen.

Gerelateerde berichten

  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Gruppen stopt als voorzitter GFC16 september 2019 Gruppen stopt als voorzitter GFC Eddy Gruppen stopt als voorzitter van de Goorse voetbalclub GFC. De Gorenaar, die de voorzittershamer neer zal leggen tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 28 oktober, was de […]
  • Bekerprogramma Goorse clubs bekend30 juli 2019 Bekerprogramma Goorse clubs bekend De KNVB heeft het programma voor de poulefase van het regionale bekertoernooi bekend gemaakt. Dat begint voor de Goorse clubs begin september. Hector trapt op zondag 1 september thuis af […]
  • KNVB-toernooi voor 45-plussers bij GFC29 april 2015 KNVB-toernooi voor 45-plussers bij GFC De KNVB organiseert ook dit seizoen toernooien speciaal voor 45+'ers. Zowel leden al niet-leden kunnen meedoen. De eerste voorrondes starten op vrijdag 22 mei en GFC is één van de […]
  • Enerverende avond met van Praag en Hoogma21 januari 2019 Enerverende avond met van Praag en Hoogma De sponsoren van GFC kunnen terugkijken op een enerverende sponsoravond maandag met twee interessante gasten die op dit moment de hoeders zijn van het Nederlandse voetbal bij de KNVB. […]