Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer

Het gedeelte van de Molenstraat tussen de Voorstraat en Middenstraat is vanaf vandaag weer open voor het verkeer. Eénrichtingsverkeer, dat dan wel want er is nog geen zicht op het openstellen van de Molenstraat voor verkeer vanuit twee richtingen zoals door de gemeenteraad is bepaald. Wel is er een wegversmalling gerealiseerd en zijn er drempels geplaatst. Volgens de gemeente op verzoek van buurtbewoners om de snelheid te remmen. Er zijn op diverse plekken in Goor dergelijke mitigerende maatregelen getroffen waarop veel kritiek is vanuit de bevolking. De Stadsraad en Goor Collectief proberen intussen de druk op wethouder Scholten op te voeren om snel tot tweerichtingsverkeer in de Molenstraat te komen.

Gerelateerde berichten

  • Molenstraatbewoners hekelen nieuwe drempels29 april 2020 Molenstraatbewoners hekelen nieuwe drempels De nieuwe mitigerende maatregelen in de Molenstraat waren bedoeld om de bewoners tegemoet te komen en de snelheid van het verkeer te beperken maar het effect is averechts. Dat zeggen de […]
  • Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden16 maart 2020 Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden De Goorse Molenstraat is vanaf voor een deel afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk vanaf de afslag naar de Voorstraat tot aan de bocht voor de afslag naar de Bleekstraat. Daar […]
  • Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat…30 januari 2020 Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat… Er zijn in deze dagen diverse omleidingen vanwege werkzaamheden die ook weer tot de nodige frustratie leiden. Maar daar waar het eigenlijk zou moeten gebeuren, is het nog angstvallig […]
  • Tweerichtingsverkeer Molenstraat vanaf nu weer mogelijk5 november 2021 Tweerichtingsverkeer Molenstraat vanaf nu weer mogelijk Het was de lokale discussie in de afgelopen jaren: De wens van het leeuwendeel van Goor om de éénrichtings-situatie in de Molenstraat op te heffen. Vanaf vandaag is het dan eindelijk […]
  • Tweerichtingsverkeer Molenstraat toch niet voor de bouwvak7 juli 2021 Tweerichtingsverkeer Molenstraat toch niet voor de bouwvak Het was de bedoeling dat de nieuwe weg van de Molenstraat richting de Bunschotenstraat nog voor de bouwvakvakantie gereed zou zijn maar dat gaat toch niet lukken. Dat betekent ook dat het […]