Kleurrijk in de Hof wellicht in najaar, Springtime-festival naar volgend jaar

Het jaarlijkse multi-culturele evenement Kleurrijk in de Hof, dat op 13 juni aanstaande weer zou worden gehouden op het Schoolfeestplein, gaat vanwege de Corona-crisis niet door. De organisatie wil in de zomer bepalen of het haalbaar om het evenement dit najaar nog plaats te laten vinden. Ook het zogenoemde Springtime-festival met bands in alle Goorse café’s dat op vrijdag 15 mei gehouden zou worden, gaat vanwege de Corona-maatregelen niet door. Het festival dat wordt georganiseerd door GYG Entertainment, is verplaatst naar het voorjaar van 2021.

Kleurrijk in de Hof wordt misschien dit najaar gehouden op het Schoolfeestplein

Gerelateerde berichten

  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café's in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]
  • Schoolfeestplein kleurt rijk…6 juli 2019 Schoolfeestplein kleurt rijk… Het was ook dit jaar weer een grote hit met veel bezoekers. Kleurrijk in de Hof heeft zich als jaarlijks evenement inmiddels goed genesteld in de samenleving. Het Schoolfeestplein kleurde […]
  • Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein1 juli 2019 Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein Als de kruitdampen zijn opgetrokken van het Schoolfeest en de Tente weer voor een jaartje is opgeborgen is het plein vrij voor het volgende evenement dat voor komende zaterdag op de rol […]
  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]