Wie gaat er mee op berenjacht ?

Het is een landelijk initiatief dat ook in Goor inmiddels steeds meer navolging krijgt. Om de kinderen aan tijdverdrijf te helpen zetten steeds meer huishoudens een knuffelbeer voor het raam. Kinderen kunnen dan door Goor heen lopen om overal de beren te traceren en te tellen hoeveel ze er hebben gevonden, uiteraard met in achtneming van de nu geldende hygiène-regels. Er staan al behoorlijk wat beren voor de Goorse ramen maar er kan natuurlijk nog veel meer bij. Er circuleert inmiddels ook een tekening waarop de beren kunnen worden ‘afgevinkt’.

Gerelateerde berichten

  • Zoek de Buurtsportbeer…15 april 2020 Zoek de Buurtsportbeer… De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen 'berenvriendjes' al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit […]
  • Medailles voor leukste foto’s Goorse Berenjacht3 april 2020 Medailles voor leukste foto’s Goorse Berenjacht De beheerders van de Facebookpagina Berenjacht Goor hebben een foto-actie bedacht voor diegene die dit weekeinde nog op zoek gaan naar de talloze knuffelberen achter de Goorse ramen. Wie […]
  • Berenjacht…31 maart 2020 Berenjacht… Week drie van thuisblijven en zo min mogelijk buiten komen. Om eerlijk te zeggen begint het een beetje te wennen. Het wordt een soort tweede werkelijkheid waar niet aan te ontsnappen is, […]
  • Veel kinderen bij Springfestijn19 augustus 2018 Veel kinderen bij Springfestijn De laatste actvititeit voor kinderen, gisteren in het centrum van Goor, sprong er letterlijk en figuurlijk uit. Het springkussenfestijn trok over de hele middag zo'n honderd kinderen en […]
  • Donderdag sumo worstelen voor kinderen14 augustus 2017 Donderdag sumo worstelen voor kinderen Er was voor kinderen in Goor al heel wat te beleven de afgelopen weken, maar de jongerenwerkers van Salut voegen daar nog een zomeractiviteit aan toe. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar […]