Gemeente verleent ondernemers uitstel belastingen

Ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente krijgen in verband met de inkomstenderving ten gevolge van de Coronacrisis, uitstel van betaling van de gemeentelijke belastingen als ze dat willen. Het gaat hierbij om de onroerend-zaakbelasting (OZB), rioolheffing, reinigingsheffingen, marktgelden, BIZ en leges die in het kalenderjaar 2020 zijn- of worden opgelegd. Het uitstel geldt voor maximaal zes maanden tot en met november 2020 en kan worden aangevraagd door alle ondernemers die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daaronder vallen ook ZZP’ers, ondernemers die actief zijn in de kunst en cultuur en stichtingen en verenigingen. Uitstel kan digitaal worden aangevraagd via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien27 april 2021 Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien De coronacrisis noopt een aanzienlijk deel van de ondernemers in de Hof van Twente om het op de één of andere manier, over een andere boeg te gooien. Dit blijkt uit een onderzoek van de […]
  • OZB volgend jaar omhoog, rioolheffing wat lager10 oktober 2019 OZB volgend jaar omhoog, rioolheffing wat lager De Ontroerend Zaak Belasting (OZB) gaat volgend jaar met 10% omhoog. Die verhoging komt bovenop de 3,1% indexatie. Dat staat in de programmabegroting van de gemeente Hof van Twente voor […]
  • Corona-enquête voor culturele instellingen17 april 2021 Corona-enquête voor culturele instellingen De gemeente Hof van Twente heeft een enquête online gezet voor culturele instellingen uit Goor en de overige kernen in de Hof waarin getoetst wordt welke impact de coronacrisis heeft […]
  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]
  • Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open25 februari 2021 Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open De ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente willen op 15 maart de deuren weer openen. Dat staat in een brandbrief van het Ondernemersplatform Hof van Twente aan […]