Angelique Lamme in Tijd voor Max

Angelique Lamme (foto) is vanmiddag te gast in het programma Tijd voor Max van Omroep Max. De directrice van woonzorg-centrum Herfstzon schuift aan om te vertellen over de situatie van de bewoners die nu geen bezoek meer mogen ontvangen en de zogenoemde ‘Kuierbox’ die is geplaatst om bezoekers vanachter een raam toch met familieleden te kunnen laten praten. De uitzending begint iets na 17:00 uur op NPO1.

Gerelateerde berichten

  • Herfstzon weer bij Tijd voor Max7 mei 2020 Herfstzon weer bij Tijd voor Max Voor de tweede keer in korte tijd mocht Angelique Lamme aanschuiven bij het NPO1-programma Tijd voor Max. Gisteren verhaalde de directrice van woon-zorgcentrum Herfstzon over de […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Dankwoord van kok Herfstzon24 april 2020 Dankwoord van kok Herfstzon Er werd van alles gebracht tijdens de eerste weken van deze Corona-crisis en daarnaast waren er allerlei optredens van artiesten voor de bewoners van Herfstzon die nog steeds allemaal […]
  • Stephan Trentelman op tv bij Omroep Max12 maart 2016 Stephan Trentelman op tv bij Omroep Max De Gorenaren die s'ochtends de televisie aan hebben is het waarschijnlijk niet ontgaan. Stephan Trentelman was gisteren de kandidaat in het programma Geheugentrainer van Omroep Max op NPO […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]