Ludieke inzamelingsactie Twentefans

Noaberschap in crisistijd van twee trouwe Goorse fans van FC Twente. Supporters Niek Haafkes en Bjorn Huistede, de mannen achter Twentefans.nl, hebben namelijk een inzamelingsactie gelanceerd om de clubkas van FC Twente te spekken. Onder het mom van #StortVoorTwente wordt het geld dat supporters besparen bij thuiswedstrijden in De Grolsch Veste gedoneerd aan de penningmeester van de Enschedese club. De fans hopen dat de actie navolging krijgt bij de spelers én de top van de club.

Gerelateerde berichten

  • Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter10 juni 2016 Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter De Goorse supporters van FC Twente, voor een groot deel verenigt in de supportersvereniging SV Goor hebben verslagen gereageerd op de uitspraak van de rechter die vandaag bepaalde dat de […]
  • Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade27 februari 2019 Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade FC Twente weet zich vrijdagavond tegen Roda JC massaal gesteund door Goorse fans. Ruim tachtig supporters reizen onder de vlag van SV Goor met een dubbeldekker af naar Kerkrade. De […]
  • Goorse Twentefans beloond met broodje beenham17 mei 2020 Goorse Twentefans beloond met broodje beenham Een kleine 50 FC Twente-supporters uit Goor zijn gisteren verrast met een zogenoemd broodje Twenteham dat werd bezorgd door vertegenwoordigers van de Enschedese eredivisionist en mascotte […]
  • Feestavond SV Goor met BR-band16 december 2015 Feestavond SV Goor met BR-band FC Twente heeft een roerig jaar achter de rug, waarin de club haar vijftigjarige bestaan vierde. SV Goor wil het jaar goed afsluiten en heeft daarom een feestavond georganiseerd en wel op […]
  • SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg29 juni 2016 SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg De Goorse Supportersvereniging van FC Twente gaat twee seizoenskaarten weggeven voor de twee Twente-fans die tijdens een inzamelingsactie het meeste geld binnenhalen voor de noodlijdende […]