Nauta: ‘Het raakt me dat u zo uw best doet…”

In een nieuwe toespraak voor de inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof van Twente heeft burgemeester Ellen Nauta haar waardering uitgesproken over de manier waarop de inwoners omgaan met de huidige Corona-crisis en het naleven van de maatregelen. “Het raakt me dat u zo uw best doet…” aldus de burgermoeder die in de online-video eenieder een hart onder de riem steekt en de ernst van de situatie aan stipt met een voorbeeld uit de eigen privĂ©sfeer. “Onze oudste zoon werkt op de intensive care in het westen van het land. Die krijgt wat voor de kiezen…”. Daarnaast spreekt ze ook haar waardering uit voor de manier waarop de organisatoren van de diverse feesten in de Hof zoals het School- en Volksfeest, omgaan met de teleurstelling van het afgelasten van de festiviteiten. De toespraak van burgemeester Nauta is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen17 maart 2020 Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen In navolging van de tv-toespraak van Minister-President Mark Rutte, gisteravond, heeft ook Burgemeester Ellen Nauta vandaag een toespraak gehouden die op beeld is vast gelegd. Daarin […]
  • “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…”26 december 2015 “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…” Als er weer vluchtelingen moeten worden opgevangen in Goor of in de andere kernen van de Hof van Twente zal er wederom opvang geregeld worden. Dat zei burgemeester Ellen Nauta in haar […]
  • Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten25 december 2017 Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten In de kersttoespraak van burgemeester Ellen Nauta ging het deze keer over het buiten sluiten van mensen. Zo vertelt ze in een iets meer dan zeven minuten durend relaas over haar ervaringen […]
  • Wethouder en burgermoeder geven invulling aan Week van Respect1 november 2017 Wethouder en burgermoeder geven invulling aan Week van Respect Burgemeester Ellen Nauta en wethouder Pieter van Zwanenburg hebben deze week kleur gegeven aan de Week van Respect. Ze gaven onder meer op de Waerdenborch een gastcollege aan eerste- en […]