GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest

Het nieuwe Goorse GYG Entertainment heeft een Singer-songwriter en DJ-contest op touw gezet waaraan, in deze Corona-crisis, iedereen thuis mee kan doen. Muzikanten, zangers en DJ’s uit heel Twente worden uitgenodigd om een track in te sturen waarmee ze willen deelnemen. Dit kan via WeTransfer of een YouTube-link die voor 1 mei ingestuurd kan worden naar info@nullgyg-entertainment.nl. Het publiek is de jury die via een mobiele app kan reageren. Deze ‘GYG- app’ is vanaf morgen beschikbaar in de App-stores. De winnaars in beide categorieën worden op 10 juni bekend en mogen in de studio een eigen song opnemen inclusief een videoclip.

Gerelateerde berichten

  • Entertainmentbureau GYG in pand Smederij3 november 2019 Entertainmentbureau GYG in pand Smederij Aan de Smederij, in het Goorse centrum naast Bar Bistro d’Olde Smidse, zal op 30 november het nieuwe Goorse bedrijf GYG Entertainment worden geopend. GYG staat voor “Get Your Gig” en is […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café's in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]
  • Rob Eeftink topper in internationale remixwedstrijd6 maart 2015 Rob Eeftink topper in internationale remixwedstrijd De Goorse musicus Rob Eeftink is een grote kanshebber in een muzikale contest van de internationale website indabamusic. Eeftink maakte, evenals vele andere musici over de hele wereld, een […]
  • Goor wint alle prijzen tijdens talentencontest in Holten20 december 2016 Goor wint alle prijzen tijdens talentencontest in Holten Alle prijzen gingen mee naar Goor gisteravond. In het Kulturhus in Holten was er de talentenwedstrijd van De Waerdenborch waarin middelbare scholieren hun kunnen veelal op muzikaal gebied […]