GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest

Het nieuwe Goorse GYG Entertainment heeft een Singer-songwriter en DJ-contest op touw gezet waaraan, in deze Corona-crisis, iedereen thuis mee kan doen. Muzikanten, zangers en DJ’s uit heel Twente worden uitgenodigd om een track in te sturen waarmee ze willen deelnemen. Dit kan via WeTransfer of een YouTube-link die voor 1 mei ingestuurd kan worden naar info@nullgyg-entertainment.nl. Het publiek is de jury die via een mobiele app kan reageren. Deze ‘GYG- app’ is vanaf morgen beschikbaar in de App-stores. De winnaars in beide categorieën worden op 10 juni bekend en mogen in de studio een eigen song opnemen inclusief een videoclip.

Gerelateerde berichten

  • Entertainmentbureau GYG in pand Smederij3 november 2019 Entertainmentbureau GYG in pand Smederij Aan de Smederij, in het Goorse centrum naast Bar Bistro d’Olde Smidse, zal op 30 november het nieuwe Goorse bedrijf GYG Entertainment worden geopend. GYG staat voor “Get Your Gig” en is […]
  • GYG Entertainment komt met opvolger Goors Goud5 september 2020 GYG Entertainment komt met opvolger Goors Goud GYG Entertainment baarde komt opnieuw met een nieuwe Goorse biersoort. Na het Goors Goud, dat rond het Schoolfeestweekeinde werd geïntroduceerd, komt er in het najaar een bokbier met de […]
  • Prachtig Schoolfeest voor ouderen Herfstzon29 juni 2020 Prachtig Schoolfeest voor ouderen Herfstzon Ook de bewoners van Huize Herfstzon hebben een mooi weekeinde achter de rug met veel feestelijkheden in het kader van School en Volksfeest. zo was er advocaat met slagroom en muziek van […]
  • Goors Goud: Schoolfeestbier in Coronatijd…26 mei 2020 Goors Goud: Schoolfeestbier in Coronatijd… Er komt speciaal voor het laatste weekeinde van juni een speciale biersoort op de markt om tijdens de dagen, dat normaal het Schoolfeest gevierd wordt, te drinken. Het blonde bier met […]
  • Zingen voor moeders…10 mei 2020 Zingen voor moeders… Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de […]