Ook Vocalgroup LEF doet een duit in het zakje…

Muziek als medicijn voor de gekwelde ziel in deze moeilijke tijden waarin de Corona-crisis iedereen in de greep houdt. Na de online video van de Sjoowavond-artiesten van vorige week doet ook de Goorse Vocal Group LEF een duit in het zakje. De koorleden zingen, eenieder in eigen huis, maar op het wereldwijde web samen, onder de noemer ‘Samen zijn we nooit alleen’ het korte maar aandoenlijke nummer “Don’t worry about me…”. De video is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Vocal Group LEF naar Paradiso15 januari 2020 Goorse Vocal Group LEF naar Paradiso Vocal Group LEF, onder leiding van Merel Brunnekreef, is geselecteerd om op te treden in de beroemde Amsterdamse poptempel Paradiso. Dat optreden is komende zaterdag tijdens de bekende […]
  • Debuut van nieuwe muziekgroep Vocal Group LEF9 april 2019 Debuut van nieuwe muziekgroep Vocal Group LEF Na maanden repeteren zijn ze er klaar voor. De nieuwe equipe Vocal Group LEF. Onder leiding van dirigente Merel Brunnekreef maakt het Goorse koor zich op voor hun eerste officiĆ«le […]
  • We kunnen naar de stembus5 maart 2019 We kunnen naar de stembus Het is niet het gesprek van de dag bij de koffieautomaat, maar over vijftien dagen kunnen we de gang maken naar de stembus voor de Provinciale Verkiezingen. Vandaag is de kandidatenlijst […]
  • In de verzengende hitte maar vol goede moed…17 juli 2018 In de verzengende hitte maar vol goede moed… Een behoorlijk aantal Gorenaren zijn vanochtend vertrokken voor de eerste van vier dagen wandelen in de verzengende hitte van Nijmegen en omgeving. Na een oproep op deze site meldden zich […]
  • Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg17 juli 2019 Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en […]