Hofstreek FM zendt Matthaus Passion uit

Hofstreek FM maakt zondag een uitzending rondom de Matthaus Passion. Vanzelfsprekend is er dit jaar geen mogelijkheid om dit live te registreren, zoals dit weekend in Diepenheim aanvankelijk gepland stond. Om toch in de vraag te voorzien heeft Hofstreek voor een uitvoering gekozen uit het verleden. Zondag is de uitgave van de Nederlandse Bachvereniging en het Kampen Boys Choir onder leiding van dirigent Jos van Veldhoven te horen. Het is een opname vanuit de Grote Kerk in Naarden uit 2014. U kunt deze uitvoering beluisteren op zondag 5 april vanaf 14.00 uur tot 16.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Renate Verdriet in Dubbelportret20 april 2022 Renate Verdriet in Dubbelportret Renate Verdriet is komende zondag, 24 april, te gast in Dubbelportret bij de lokale radiozender Hofstreek FM.Renate is makelaar en eigenaresse van LOF Wonen in Goor. ze komt […]
  • Slotdebat lokale lijsttrekkers bij Hofstreek FM11 maart 2022 Slotdebat lokale lijsttrekkers bij Hofstreek FM De lokale radiozender Hofstreek FM zendt morgen het slotdebat uit van de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van komende woensdag. […]
  • Harry Scholten op Hofstreek FM1 maart 2022 Harry Scholten op Hofstreek FM In het programma Radio Kerk Lokaal is donderdag om 19.00 uur een interview te beluisteren met de lijsttrekker van het CDA in de Hof van Twente: Harry Scholten. De aandacht gaat in dit […]
  • Nieuw uitgaansprogramma bij Hofstreek FM21 februari 2022 Nieuw uitgaansprogramma bij Hofstreek FM Een nieuw programma op de lokale radiozender Hofstreek FM. Vanaf volgende week dinsdag, 1 maart, is er elke week om 13.00 uur een aflevering van ‘De deur uit’, over de culturele agenda in […]
  • Terugblik op 2021 bij Hofstreek FM31 december 2021 Terugblik op 2021 bij Hofstreek FM De lokale omroep Hofstreek FM gaat vandaag op de radio terugblikken op het afgelopen jaar. Onder het motto 'wat, wie en waarom stond dit in de krant' wordt een blik geworpen op 2021 vanaf […]