Hofstreek FM zendt Matthaus Passion uit

Hofstreek FM maakt zondag een uitzending rondom de Matthaus Passion. Vanzelfsprekend is er dit jaar geen mogelijkheid om dit live te registreren, zoals dit weekend in Diepenheim aanvankelijk gepland stond. Om toch in de vraag te voorzien heeft Hofstreek voor een uitvoering gekozen uit het verleden. Zondag is de uitgave van de Nederlandse Bachvereniging en het Kampen Boys Choir onder leiding van dirigent Jos van Veldhoven te horen. Het is een opname vanuit de Grote Kerk in Naarden uit 2014. U kunt deze uitvoering beluisteren op zondag 5 april vanaf 14.00 uur tot 16.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • SP-raadslid Stevens in Radioportret24 maart 2017 SP-raadslid Stevens in Radioportret Frank Stevens is komende zondag te gast in het radioprogramma “Portret” op Hofstreek FM. De geboren en getogen Gorenaar zit sinds kort in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente […]
  • Wiljan van Regteren in Radioportret20 september 2018 Wiljan van Regteren in Radioportret Wiljan van Regteren is komende zondag te gast in 'Portret'. Op Hofstreek FM zal de eigenaar van Wiljan's Wijnhuis vertellen over zijn leven en passie voor wijn. De 63-jarige Gorenaar […]
  • Organist Terra in radioportret2 juni 2017 Organist Terra in radioportret Herman Terra wordt komende zondag (1e Pinksterdag) gepotretteerd door de lokale radiozender Hofstreek FM. De in Goor woonachtige Terra was 24 jaar werkzaam als gymleraar en groepsleider […]
  • Hissink in radioportret25 februari 2017 Hissink in radioportret Bart Hissink is morgen te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Hissink heeft NAH (niet aangeboren hersenletsel) en heeft baat bij het gebruik van cannabis. Om thuisteelt […]
  • Michelle Mengerink in Radio-portret8 maart 2018 Michelle Mengerink in Radio-portret Michelle Mengerink is komende zondag te gast in het radio-programma Portret op Hofstreek FM. Ze is geboren en getogen in Goor en na haar middelbare school verbleef ze lange tijd in […]