Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip…

De Politie Hof van Twente vraagt samen met de BOA’s in Goor en omgeving, in een slide-show op Facebook, om begrip voor de naleving van de nu gelden regels tijdens deze Corona-crisis. “Jullie kunnen in deze tijden op ons, de toezichthouders, groene boa’s en politie, rekenen. Kunnen wij ook op jullie rekenen? valt te lezen. De handhavers houden nu, naast de normale taken, ook vooral toezicht op het samenscholen op straat en op naleving van het verbod op huisfeesten. De slideshow is via de Facebookpagina van de lokale politie te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe terreinwagen blikvanger politie Hof van Twente3 januari 2021 Nieuwe terreinwagen blikvanger politie Hof van Twente Het werd vol trots gepresenteerd bij één van de prachtige kastelen in de buurt. De politie Hof van Twente is een nieuwe terreinwagen rijker. Deze is aangeschaft om het werk van […]
  • Boa’s parkeren bijzonder…17 april 2020 Boa’s parkeren bijzonder… De buitengewone opsporings-ambtenaren van de gemeente Hof van Twente zijn vanmiddag weer actief geweest in het Goorse stadshart om onder meer te controleren op onjuist geparkeerde auto's […]
  • Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE)25 januari 2018 Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE) Er is de hele dag een grootscheepse controle bezig op recreatiepark 't Hessenheem tussen Goor en Markelo. De gemeente Hof van Twente is samen met de Belastingdienst, het UWV, de politie en […]
  • Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat5 september 2020 Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat De politie Hof van Twente is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een fikse ruzie gistermiddag rond kwart over drie in de Grotestraat. Twee personen hadden het daar met elkaar […]
  • Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan13 augustus 2019 Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan In de Goorse van Kollaan is vannacht een auto aangetroffen waarin diverse soorten drugs lagen. De bestuurder daarvan werd aangehouden. Hij werd getraceerd doordat hij opvallend rijgedrag […]