Habbekrats verhuisd naar de ‘overkant’

Habbekrats is sinds deze week verhuisd naar de ‘overkant’. De zaak die gebruikt witgoed in- en verkoopt zit nu in het pand naast Scapino in de Grotestraat en komt uit de bedrijfsruimte van Middelkamp naast kringloopwinkel Al Fayette. Witgoed Habbekrats zit sinds eind januari in het Goorse centrum.

Gerelateerde berichten

  • Kringloop-outlet neemt activiteiten Witgoed Habbekrats over8 april 2021 Kringloop-outlet neemt activiteiten Witgoed Habbekrats over De activiteiten van Witgoed Habbekrats, dat in de Goorse Grotestraat was gevestigd sinds januari van het vorig jaar, worden overgenomen door Kringloop-outlet Hof van Twente. De […]
  • Goor weer kapsalon rijker13 januari 2021 Goor weer kapsalon rijker We kunnen er vanwege de Corona-maatregelen nu niks mee maar net na de strenge lockdown zou het direct goed van pas komen. Goor krijgt er een kapsalon bij. In de Grotestraat gaat, wanneer […]
  • Primera sluit alsnog servicepunt Postnl19 december 2020 Primera sluit alsnog servicepunt Postnl Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van […]
  • IJsjes voor Doors Wide Open2 oktober 2020 IJsjes voor Doors Wide Open In de categorie 'De zomer is voorbij maar de warmte nog niet' werden de medewerkers van Doors Wide Open vanmiddag bij 't Proathuus in het Goorse centrum verrast door Bennie Pril van […]
  • Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat5 september 2020 Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat De politie Hof van Twente is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een fikse ruzie gistermiddag rond kwart over drie in de Grotestraat. Twee personen hadden het daar met elkaar […]