Regenboog…

Velen hebben er nu de tijd voor vanwege de Coronacrisis. Een lekker eind wandelen of fietsen. Bijvoorbeeld door De Meene. Topfotograaf Jeroen van Vliet doet dat altijd al en neemt op gezette tijden zijn camera mee om fraaie prenten te schieten. En eergisteravond viel er in dat opzicht weer een voltreffer te noteren. Een prachtige regenboog boven het Twentekanaal met het optische einde aan weerszijden. Of de spreekwoordelijke pot met goud nu aan de Deepse of Goorse kant van het water heeft klaar gestaan, weet niemand…

Gerelateerde berichten

  • Voorjaar in De Meene…17 mei 2020 Voorjaar in De Meene… We kregen weer een aantal fraaie natuurfoto's van topfotograaf Jeroen van Vliet. Hij trok erop uit en zette in De Meene een paar mooie vogels op de kiek om te laten zien hoe het voorjaar […]
  • Auto te water in De Meene UPDATE)19 oktober 2020 Auto te water in De Meene UPDATE) Een personen-auto is aan het einde van de middag het Twentekanaal ingereden. De geparkeerde auto, die waarschijnlijk niet op de handrem stond, is het water ingegleden vanaf de Meenweg net […]
  • Goorse paardenmarkt nog springlevend14 december 2018 Goorse paardenmarkt nog springlevend Er zijn al jaren twijfels over de houdbaarheid van de Goorse Paardenmarkt die al eeuwen halverwege december wordt gehouden maar vandaag bleek dat er nog steeds veel handelaren de weg naar […]
  • De ontluikende lente…8 april 2018 De ontluikende lente… Een schitterende prent gemaakt- en gestuurd door de Goorse topfotograaf Jeroen van Vliet. Hij is regelmatig te vinden in De Meene waar hij zeker in deze tijd van het jaar zijn hart kan […]
  • Brandweer haalt dode reeën uit het kanaal5 mei 2017 Brandweer haalt dode reeën uit het kanaal De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een bijzondere klus aan het Twentekanaal. Bij de kruising van de zijtak richting Almelo tussen Goor en Delden dreven twee dode reeën in […]