Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven

De markt in Goor mag de komende vrijdagen worden opgetuigd op het Schoolfeestplein maar dan wel in een veel kleinere vorm. Dat heeft de gemeente Hof van Twente besloten. Er mogen alleen kramen met voedsel staan en dit tot een maximum van tien kramen. De kramen komen verder uit elkaar te staan en worden linten gespannen tussen de marktkramen. Voor de bezoekers worden er strepen met stoepkrijt gezet om de afstand aan te geven tussen de wachtenden in de rij. Daarnaast hangen er posters met informatie op de markt. Gisteren bepaalde het kabinet dat alle geldende ‘Corona-regels’ in ieder geval tot 28 april gehandhaafd blijven.

Gerelateerde berichten

  • Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof17 mei 2022 Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof Tijdens het evenement Kleurrijk in de Hof worden komende zaterdag meer dan dertig kramen opgesteld waar iets te doe, te zien of te proeven is. Tijdens het multi-culturele samenzijn op het […]
  • Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor28 januari 2022 Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor Er is komende zondag opnieuw een fakkeltocht tegen de coronaregels die start op het Goorse Schoolfeestplein om 19:00 uur. Ook nu is Wakker Hof van Twente de aanjager. Bijna drie weken […]
  • Liefde, vrijheid, geen dictatuur…9 januari 2022 Liefde, vrijheid, geen dictatuur… Het protest tegen de coronamaatregelen trok in Goor vandaag zo'n 200 demonstranten. Zij liepen mee met de fakkeltocht die startte op het Schoolfeestplein. Na een ronde door Goor was de […]
  • Alcoholcontrole op Schoolfeestplein29 november 2020 Alcoholcontrole op Schoolfeestplein De politie heeft gisteren aan het einde van de avond een alcoholcontrole gehouden op het Schoolfeestplein. Automobilisten werden vanaf de Herman Heijermanstraat het plein opgeleid en daar […]
  • Aanrijding op Schoolfeestplein20 januari 2020 Aanrijding op Schoolfeestplein Op het Schoolfeestplein in het Goorse centrum is aan het einde van de middag een auto en een bedrijfsbus met elkaar in botsing gekomen. De bus reed op De Höfte vanaf het gemeentehuis […]