Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven

De markt in Goor mag de komende vrijdagen worden opgetuigd op het Schoolfeestplein maar dan wel in een veel kleinere vorm. Dat heeft de gemeente Hof van Twente besloten. Er mogen alleen kramen met voedsel staan en dit tot een maximum van tien kramen. De kramen komen verder uit elkaar te staan en worden linten gespannen tussen de marktkramen. Voor de bezoekers worden er strepen met stoepkrijt gezet om de afstand aan te geven tussen de wachtenden in de rij. Daarnaast hangen er posters met informatie op de markt. Gisteren bepaalde het kabinet dat alle geldende ‘Corona-regels’ in ieder geval tot 28 april gehandhaafd blijven.

Gerelateerde berichten

  • Alcoholcontrole op Schoolfeestplein29 november 2020 Alcoholcontrole op Schoolfeestplein De politie heeft gisteren aan het einde van de avond een alcoholcontrole gehouden op het Schoolfeestplein. Automobilisten werden vanaf de Herman Heijermanstraat het plein opgeleid en daar […]
  • Aanrijding op Schoolfeestplein20 januari 2020 Aanrijding op Schoolfeestplein Op het Schoolfeestplein in het Goorse centrum is aan het einde van de middag een auto en een bedrijfsbus met elkaar in botsing gekomen. De bus reed op De Höfte vanaf het gemeentehuis […]
  • Van Malieveld naar Schoolfeestplein…17 oktober 2019 Van Malieveld naar Schoolfeestplein… Een armada van tractoren trok aan het begin van de avond door Goor met als bestemming het Schoolfeestplein. Het boerenprotest van vorige week en gisteren kreeg daarmee ook een lokaal […]
  • De opbouw kan beginnen !10 juni 2018 De opbouw kan beginnen ! De hekken zijn geplaatst en de karakteristieke witte bouwketen en containers hebben hun plek weer gevonden vlak voor het gemeentehuis waar ook de Schoolfeestvlaggen weer fier wapperen. […]
  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]