Seizoen ten einde voor Goorse voetballers

Door de nieuwe Corona-maatregelen die zijn aangekondigd door de regering, heeft de KNVB besloten om alle amateurvoetbal-competities niet meer te hervatten. Dit houdt voor GFC, Hector en Twenthe in dat er geen competitie- of bekerwedstrijden meer worden gespeeld en dat iedereen in dezelfde klasse met een schone lei zal beginnen, aan het begin van het volgende seizoen. Dat betekent dat Goor, voor wat betreft de eerste elftallen, ook volgend seizoen drie vierde-klassers kent. Als er in mei wel weer mag worden gesport zijn toernooien wel toegestaan. De KNVB heeft beloofd om de amateurclubs financieel te compenseren voor de geleden schade.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit28 september 2019 GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit Voor GFC staat vanmiddag de eerste thuiswedstrijd in het zaterdagvoetbal op de rol. In de vierde klasse E is de voorlopige koploper Daarlerveen de opponent. Die ploeg won namelijk de […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]